Şehzadeler'de kurslar başlıyor

Şehzadeler Belediyesi kursları başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda çeşitli branşlarda başvuruları başlayan kurslar önümüzdeki günlerde ..

Şehzadeler Belediyesi kursları başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda çeşitli branşlarda başvuruları başlayan kurslar önümüzdeki günlerde başlayacak. Başvurular için bir haftalık bir sürenin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “İlk etapta 6 branşta açtığımız kurslarımızı tamamlayan öğrencilerimiz Milli Eğitim onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar” dedi.

Şehzadeler Belediyesi meslek edindirme kursları kapsamında geçtiğimiz haftalarda kayıtlarına başlattığı Hasta kabul sekreterliği, Ney Kursu, Diksiyon Kursu, İngilizce Kursu, Resim Kursu ve Kuran-ı Kerim Kursları önümüzdeki hafta içi başlıyor. İlk etapta 6 branşta başlayacak olan Meslek edindirme kursları kapsamında ileriki dönemlerde de açılacak olan kurslar ile Şehzadeler Belediyesi 10 bin kişiye eğitim vermeyi hedefliyor. Meslek edindirme kursları ile ilgili açıklama yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitime de büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz haftalarda 6 branşta başlattığımız kurslarımıza bugün itibarı ile 160 kursiyerimiz başvuruda bulundu. Bu hafta sonuna kadar bu kayıtlarımız devam edecek ve önümüzdeki hafta itibarı ile Hasta kabul sekreterliği, Ney Kursu, Diksiyon Kursu, İngilizce Kursu, Resim Kursu ve Kuran-ı Kerim kurslarımızda Şehzadeler Belediyesi gençlik merkezimizde başlamış olacak” dedi.

 

Bakmadan Geçme