GEDİZLİ VE SAYAR BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti ve MHP İlçe Başkanları 15 Temmuz Demokrasi Derneği kahvaltısında bir araya geldi.

15 Temmuz Derneği Genel Başkanı Zekeriya Kaya;”HDP, FETÖ, PKK, YPG, DEAŞ, AB, ABD, Almanya, Hollanda ve şer odakları hayır diyor. Biz evet diyeceğiz”

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen kahvaltı programına AK Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Orhan Sayar, 15 Temmuz Demokrasi Derneği Genel Başkanı Zekeriya Kaya, MHP Eski Milletvekili Ahmet Orhan, Eski Belediye Başkanı Serhat Orhan, Oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan 15 Temmuz Demokrasi Derneği Genel Başkanı Zekeriya Kaya;”Yaşadığımız günler tarihin yapıldığı, bölgemiz ve dünya’nın yeninden dizayn edilmek istendiği önemli günlerdir. Yeniden düzenlenmek istenen topraklar Müslümanların yaşadığı topraklardır. Bizler ülkemizi ne pahasına olursa olsun hainlere bırakmayacağız. Bu yüzden halk oylamasında evet diyecek ve ülkemizin sonuna kadar yanında olacağız. Çünkü HDP, FETÖ, PKK, YPG, DEAŞ, AB, ABD, Almanya, Hollanda ve kısacası tüm şer odakları hayır diyor. Evet demek için en büyük nedenlerimizden biride budur”dedi.

MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar ise yaptığı konuşmada;”Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bu zamana kadar hep net tavır almıştır.  Geçmişteki darbe girişimlerinde olduğu gibi 15 Temmuz FETÖ’nün kalkışma gecesi de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin tavrı hep net olmuştur. 15 Temmuz gecesi milletimizin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik, Yenikapı ruhu ile dünya’ya mesaj bir mesaj verilmiştir. Bu mesaj, ”Ülkemizi böldürmeyecek, siz hainlere teslim etmeyeceğiz” olmuştur. 16 Nisan ülkemiz için bir milat tır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli;”Türkiye siyasetini, basın ve kaset gibi oyunlarla yıllarca tehdit ettiler. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine ve teşkilatın yapılan şantajlara direndi. Hiç bir şantaj ve komplo tutmayınca 15 Temmuz’u gerçekleştirmeye kalktılar. Bu milletin dirayeti, ferasetini ve en önemlisi Allah’ı hesaba katmadılar. Milletimiz tankların önüne geçti. Silahlara göğsünü siper etti ama ülkesini teslim etmedi. 16 Nisan akşamı inşallah Bosna, Gazze ve tüm mazlum coğrafyalar da Müslüman kardeşlerimiz sevinecek, hainlere hayal kırıklığına uğrayacaklar.”dedi.

Bakmadan Geçme