GEDİZLİ' KAYABAŞ'A CEVAP VERDİ

Gedizli 'CHP ilçe Başkanı Erk Kayabaş'a kendi sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Gedizli 'CHP ilçe Başkanı Erk Kayabaş'a kendi sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Turgutlu Ak Parti İlçe Başkanı Murşit Gedizli, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı paylaşım Kayabaş'a cevap niteliğindeydi. Gedizli sosyal medyada yazdığı yazıda şu ifadelere verdi. Bundan yaklaşık 10 ay önce, ülke büyük bir travma yaşadı. FETÖ’cü cunta, 15 Temmuz’da darbeye kalkıştı, sokaklara dökülen halk, bu darbe ve işgal girişimini püskürttü.

Gedizli' Basın açıklamasını okudum, galiba yanlış anlıyorum diyerek bir daha okudum. #Evet gerçekten yanlış anlamıyordum, sayın mevkidaşım beni hayır propagandası yapılan broşürleri sokaklara dağıtmakla itham etmiş.

Açıkçası birçok şeyle eleştirilmiş olabilirim ama başka bir partinin broşürlerini dağıtıyor diye hiç itham edilmemiştim. Bu konu benim için hayatımda farklı ve hoş bir anı olarak kalacak.

Halkoylamasından çıkacak sonuçtan korkma meselesine gelince, biz sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun hep başımızın tacı yaptık, milletimiz ne karar verirse razı olduğumuzu hem söyledik hem de uyguladık.

Seçim kaybedince millete, "makarnacı, bidon kafalı, karnını kaşıyan adam, millet ne anlar Cumhurbaşkanını seçmekten" demedik. 
Ama diyenleri hayretler içinde izledik.

Bu konuda bize korkaklık ithamında bulunanlar, önce anayasa halkoylaması milletin önüne gelmesin diye yaşadıkları korkudan dolayı TBMM'de ısırdıkları bacakları, kırdıkları burunları, kendilerini kelepçeledikleri kürsüleri hatırlamalıdır vesselam. İfadelerni kullandı.

Bakmadan Geçme