GEDİZLİ EVET DEMEK HAİNLERE KOCAMAN BİR TOKAT DEMEKDİR

Gedizli''Evet demek, PKK, FETÖ ve hainlere kocaman bir tokat demektir'' AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı, Osmancık, Yayla, Çampınar, İzzettin, Yakular ve Temrek mahallelerini ziyaret ederek 16 Nisan da yapılacak halk oylaması için evet verilmesinin neden gerekli olduğunu anlattı.

AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı, Osmancık, Yayla, Çampınar, İzzettin, Yakular ve Temrek mahallelerini ziyaret ederek 16 Nisan da yapılacak halk oylaması için evet verilmesinin neden gerekli olduğunu anlattı.

Türkiye'nin batı ülkelerinin dolaylı yoldan saldırı altında olduğu fakat, Hollanda ile yaşanan kriz ile batı'nın Türkiye düşmanlığının iyice ortaya çıktığı ve artık bu savaşı gizlemediklerini belirten Başkan Gedizli;''Batı, asırlardır olduğu gibi bize yine saldırıyor. Çünkü Türkiye de ne zaman iyi birşeyler olsa bunlar hemen ayağa kalkıyorlar'' ifadelerini kullandı.

Hollanda ve Almanya başta olmak üzere tüm terör örgütlerinin Batı ülkerinde cirit attığını fakat Türkiye Cumhuriyetinin Diplomatik Pasaportlu Bakanını ülkeye saçma sapan gerekçelerle sokulmadığı söyleyen AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av.Mürşit Gedizli, Aile ve Sosyal Bakanımıza sahip çıkmak için konsolosluk önüne giden vatandaşlarımıza atları ve itleri iel saldırmak, batının medeniyet seviyesi gösteriyor''dedi. Başkan Gedizli şöyle konuştu;''Türkiye'de 16 Nisan da yapılacak olan halk oylamasında evet mührüne basmak, Türkiye'ye insanlık dışı muamele yapan batı'ya karşı ülkeme sahip çıkıyorum demektir. Bu ülke yıllardır çok badireler atlattı. Bunun en yakınıda 15 Temmuz darbe girişimidir. Batı ülkeleri 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hainlerin eliyle ülkemizi ele geçirmeye, bayrağımızı, indirmeye çalıştılar. Fakat bu aziz millet, Reis-İ Cumhur'unun çağrısı ile şucu bucu demeden sokaklara indi ve devletine sahip çıkarak batı ya Osmanlı tokadını yapıştır. 16 Nisan da evet demek, Batı'ya, PKK'ya, FETÖ'ye, DHKP-C'ye, DAEŞ'e ve tüm hainlere atılmış kocaman bir tokattır.''dedi. Osmancık, Yayla ve Çampınar mahallelerinde vatandaşlar buluşan Başkan Gedizli'ye Osmancık mahalle muhtarı Salim Çetin, Çampınar muhtarı Kadir Şakar, Yayla muhtarı Mehmet Erdik, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol, Partili yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme