Fenerbahçe Spor Kulübü bayan voleybol takımı Turgutlu'da

Fenerbahçe Spor Kulübü bayan voleybol takımı, Seramiksan Spor ile Turgutlu'da karşılaşacak. Bugün Erken saatlerde Turgutlu'ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü bayan voleybol takımı Kaya Magnesia Otel'de konakladı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesi voleybolda dev maça ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin voleybolda önde gelen takımlarından birisi olan Fenerbahçe Spor Kulübü bayan voleybol takımı, Türk Voleybolunun hızlı büyüyen ekiplerinden Seramiksan Spor ile Turgutlu’da karşılaşacak.

Bugün Erken saatlerde Turgutlu'ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü bayan voleybol takımı Kaya Magnesia Otel’de konakladı. 

Türkiye’nin voleybolda önde gelen takımlarından birisi olan Fenerbahçe Spor Kulübü bayan voleybol takımı, Türk Voleybolunun hızlı büyüyen ekiplerinden Seramiksan Spor ile Turgutlu’da karşılaşacak. Voleybolda adından söz ettiren Seramiksan Spor, Türk sporunun öncü takımlarından Fenerbahçe’yi Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda konuk edecek.

Her iki takım içinde oldukça zorlu geçeceği düşünülen müsabakada takımlar 3 puan için ter dökecek. son haftalarda aldığı puan ve çıkışlarla rakiplerine korku yaşatan Turgutlu temsilcisi Seramiksan spor maç hazırlıklarını

Seramiksan – Fenerbahçe müsabakası, 18 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma NTV Spor’da canlı olarak yayınlanacak.

 

Bakmadan Geçme