EVET SPİL'İN ZİRVESİNDE

Manisa'da 110 sivil toplum kuruluşuyla oluşturulan ve Türkiye'nin en kalabalık sivil toplum kuruluşu arasında yer alan 'Manisa Evet Platformu' üyeleri, 1517 metre yüksekliğindeki Spil Dağı zirvesine...

Manisa'da 110 sivil toplum kuruluşuyla oluşturulan ve Türkiye'nin en kalabalık sivil toplum kuruluşu arasında yer alan "Manisa Evet Platformu" üyeleri, 1517 metre yüksekliğindeki Spil Dağı zirvesine çıkarak, pankart açıp halk oylamasında "evet" oyu kullanacaklarını söylediler.

110 sivil toplum kuruluşu adına basın açıklamasını İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Başkanı Necmettin Okumuş yaptı. 

Okumuş, şöyle konuştu:

"Manisa'daki 110 sivil toplum kuruluşunun katıldığı Türkiye'nin en büyük sivil platformu olarak, Manisa Spil Dağı zirvesine tırmandık. Şu an 1500 metreden, Manisa'nın zirvesinden "Evet" diyoruz. Platform üyelerinden Manisa İHH Arama Kurtarma ve Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) olarak tüm Manisa'ya "Evet" diyoruz. 16 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin yeni bir uyanışa, yeni bir inanışa başlayacağına inanıyoruz, temennimiz var. Bunun içinde duacıyız ve herkesten bugünümüz için "Evet", yarınımız içi "Evet", hepimiz için "Evet" diyoruz.”

Bakmadan Geçme