• Haberler
  • DERNEKLERDEN VALİ GÜVENÇER'E ZİYARET

DERNEKLERDEN VALİ GÜVENÇER'E ZİYARET

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Manisa Lisesi Mezunları Derneği ile Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu yöneticilerini makamında ağırladı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Manisa Lisesi Mezunları Derneği ile Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu yöneticilerini makamında ağırladı.

Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mestan Avşar ve Yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, Vali Güvençer’e kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek, MASKİ İkiz Kuleler’deki yeni dernek binasının 7 Nisanda yapacakları açılışına davet etti. Ayrıca Manisa Lisesinde bir kafeterya projeleri olduğunu ve proje hakkında Vali Güvençer’i bilgilendirmek istediklerini söyledi.

Daha sonra ziyarete gelen Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mestan Avşar da yeni kurulan federasyonlarını Vali Güvençer’e tanıtarak, kısa süre içinde Spil Dağında yapmayı planladıkları Yörük ve Türkmen Şöleni ile ilgili istişarede bulunmak, Yörük ve Türk Dünyası Birliği hakkında bilgi vermek istediklerini belirtti.

Vali Güvençer de ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek, her fırsat bulduğunda Manisalılarla birlikte olmaya çalıştığını belirtip, programının müsait olması durumunda davetlere katılmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

 

Bakmadan Geçme