• Haberler
  • Çarpanın da Ölenin de Kimliği Belli Değil!

Çarpanın da Ölenin de Kimliği Belli Değil!

VİDEOLU HABER>>> Turgutlu'da Kimliği henüz belirlenemeyen şahsa çarpan aracın olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Hayatını kaybeden şahsın kimliği ve çarpan otomobilin plakasının tespiti için çalışmaların geniş çaplı sürdüğü açıklandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında İzmir – Ankara Karayolu üzerinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi yanında meydana geldi.

Meydana gelen olayda bir otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışan 45 yaşlarında bir şahısa vurduğu öğrenildi.

Yolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan kimliği belirlenemeyen bir şahsa, Ankara yönüne gitmekte olan sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil hızla çarptı.Çarpmanın şiddetiyle metrelerce havaya fırlayan şahıs yol kenarında bulunan atık su kanalizasyonun içine düşerken, otomobil olay yerinden kaçtı.

Kazayı görenler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

112 Acil Sağlık görevlileri yaptıkları incelemede şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kimliği belirsiz şahsın cansız bedeni 110 AKS ekiplerince kanalizasyon içerisinden çıkartılarak Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri yaşamını yitiren şahsın kimliğini tespit etme ve olay yerinden kaçan otomobilin sürücüsünü yakalama çalışmalarını başlatırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Aracın çarpması ile yoldan savrulan şahıs yol kenarında bulunan dereye uçarak feci şekilde can verdi.

Bakmadan Geçme