BERBER 'EVET' İÇİN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Turgutlu'daki vatandaşlardan 16 Nisan'daki halk oylamasında 'evet' demeleri için destek istedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Turgutlu’daki vatandaşlardan 16 Nisan’daki halk oylamasında ”evet” demeleri için destek istedi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunan Milletvekili Berber, Türkiye’nin yeni ufuklara gittiğini belirterek, “Ülkemiz büyük hedeflere ilerlerken Gezi Parkı olayları ile iktidarımızı düşürmeye çalıştılar. O zaman bu insanları kullananların şimdi maskeleri düştü. Milletimiz artık onları çok iyi tanıyor.” dedi.

Berber, yapılan darbe girişimini Türkiye’nin süper güç olmasını kabullenemeyen grupların yaptığını ve Türkiye’nin hainlere bırakılmayacak kadar güzel bir ülke olduğunu söyledi.

Berber, şunları kaydetti:

“Hainler 15 Temmuz’da ülkemize yönelik bir hamle daha yaptılar. Fakat milletimiz bu darbenin önüne geçerek, geçmişte Adnan Menderes ve arkadaşlarına yapılanının yeniden yapılmasına izin vermedi. Milletimiz meydanlara çıkmasa bugün halimiz ne olurdu? 16 Nisan’da inşallah milletimiz, içeriden ve dışarıdan ülkemizi bölmeye çalışanlara gereken dersi verecektir.”

Berber, daha sonra Erbiller Sanayi Sitesindeki esnafı ve Alevi müzisyenlerini de ziyaret etti

Bakmadan Geçme