• Haberler
  • Başkan Gedizli, Avşar Mahallesinde alt geçidi inceledi

Başkan Gedizli, Avşar Mahallesinde alt geçidi inceledi

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan alt geçitte incelemelerde bulundu.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan alt geçitte incelemelerde bulundu.

Turgutlu ilçesinde bağlı Avşar mahallesinde yapım çalışmaları asfaltlama çalışmalarını sonrasında son bulacak olan alt geçitti incelemelerde bulundu. Avşar Mahallesi Muhtarı Mehmet Kahrıman, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Beycan Kurtvuran ve Karayolları Yol Yapım ekipler şefi de eşlik etti.

Avşae Mahallesinde bulunan vatandaşların uzun yıllardır beri talepleri olan alt geçidin neredeyse tamamlandığı ve asfaltlama çalışmaları sonrasında hizmete açılacağını söyleyen AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli;''AK Parti olarak Türkiye'de ve İlçemizde ne için söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Verdiğimiz sözleri unutmadık.''dedi.

Turgutlu'nun hizmet noktasında AK Parti belediyelere nezaran geride kaldığını belirten Gedizli;''Belediye hizmetleri geride kalınca vatandaşlarımız iktidar olarak bizlerden destek istiyorlar. Bizlerde, AK Partili yada başka bir partili belediye demeden halkımızın taleplerini hizmet olarak yerine getimek için çalışıyoruz. Avşar mahallemizde ki alt geçitte bunlardan bir tanesidir. Bugün neredeyse tamamlanan alt geçidin yakında açılışını gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.''ifadelerini kullandı..

Bakmadan Geçme