Başkan ,Coşkun Turgutluspor'un Sevincine Ortak Oldu

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Recep ayının son kandili olan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Coşun, Turgutlu Sporumuza 3. Ligde başarılar dilerim. Başta başkanımız olmak üzere hocamıza futbolcu arkadaşlara ve teknik heyete böylesine bir duyguyu bizlere yaşattıkları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim dedi.

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Recep ayının son kandili olan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Coşun, Turgutlu Sporumuza 3. Ligde başarılar dilerim. Başta başkanımız olmak üzere hocamıza futbolcu arkadaşlara ve teknik heyete böylesine bir duyguyu bizlere yaşattıkları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim dedi.

Başkan Coşkun, Recep ayının son kandili olan Miraç Kandili mesajında şu görüşlere yer verdi: “Miraç; beşeri hislerden, tertemiz bir kulluğa geçiştir. Miraç; Cenab-ı Hakk’ın daveti üzerine Cebrail’in (A.S.) rehberliğinde Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da ilahi huzura yükselmesidir. Miraç mucizesi, Kur’an-ı Kerim’de ayetlerle anlatılmış, varlığı inkâr edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur.

Recep ayının son kandili olan mübarek Miraç Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam kültüründe Müslümanların bir ve beraber olması, Allah’ın af ve mağfireti için hep birlikte niyaz edilmesi için bazı özel günler vardır. Kandiller de bu özel ve kutsal günlerden bir tanesidir. İslam nuru, son peygamberimiz Hz. Muhammed’in göğe yükselmesi olarak adlandırılan bu mübarek gecede, Allah’a şirk koşmayan herkesin cennete gireceği müjdelenmiştir. Cenab-ı Allah, hepimizi cennetine kabul etsin diyorum. Bu mübarek günlerin birliğe, beraberliğe ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bu duygularla Miraç Kandilimizi tebrik ediyor; bu kutsal gecenin ülkemize, milletimize, İslam alemine sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum dedi.

Coşkun; Ayrıca 15 Temmuz’da Hakk’a yürüyen demokrasi kahramanlarımızı, iç ve dış güvenlik harekâtında şahadet şerbetini içen şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme