• Haberler
  • Alparslan Türkeş'i ölümünün 20. Yıldönümünde Adındılar

Alparslan Türkeş'i ölümünün 20. Yıldönümünde Adındılar

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 20. Yılı nedeniyle Turgutlu Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı Eski Belediye Parkı önünde bugün Saat 14:00'te okunan Kuran-ı Kerim sonrasında vatandaşlara nohutlu pilav ve ayran dağıttı.

MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 20. Yılı nedeniyle Turgutlu Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı Eski Belediye Parkı önünde bugün Saat 14:00’te okunan Kuran-ı Kerim sonrasında vatandaşlara nohutlu pilav ve ayran dağıttı.

Törene TBMM MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa Eski Milletvekili Ahmet Orhan, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Turgutlu ilçe Başkanı Orhan Sayar, Ak Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Ülkücü İşçiler İl Başkanı Murat Öner, Ülkücü İşçiler Turgutlu İlçe Başkanı Ramazan Kılıç katıldı.

Tören de konuşma yapan MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay: “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ebediyete intikalinin 20. Yıldönümünü idrak ediyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmetle, şükranla, minnetle anıyoruz ve arıyoruz. 1944 yılında başladığı büyük Türk milletinin yüce ülküleri doğrultusunda ki yolculuğunu 1960’lı yıllarda çok partili siyasi demokratik hayata katılarak ve yarım asra varan 48 Milliyetçi Hareket Partisinin kurucu Genel Başkanı ve liderliğini üstlenerek ve bizlerin de bugünlere gelmesine vesile olarak Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletini daha yüksekler de büyük güçlü bir ülke olması yolunda ve Türk dünyasının birlik ve beraberlik içerisine gelmesi için bu idareli siyasi demokratik hayata kazanmıştır.

Başbuğumuz Türk milliyetçiliğini ve milliyetçiliği siyasetin merkezine oturtmak suretiyle programını ve çalışmalarını yürütmüştür. Aradan geçen 48 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi çizgisini aynı kararlılıkla, aynı heyecanla devam ettirmektedir. Ve bundan sonra da devam edecektir. Çünkü Türk milleti yeryüzünde var olduğu sürece milliyetçilik Türk milliyetçiliği sevdası yükselerek devam edecektir.” diye konuştu

Bakmadan Geçme