24 YAŞINDAKİ GÖNÜL'ÜN ÖLÜMÜ KAZA MI YOKSA İNTİHAR MI?

 Gece saat 00.15 sularında Manisa Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallesi İstanbul karayolunda Gönül Pehlivan isimli genç bir kızın işçi servis otobüsün altında sürüklenmesiyle feci şekilde yaşamını yitirdi.

Manisa-İstanbul karayolunda servis otobüsün altında 100 metre boyunca sürüklenerek feci şekilde yaşamını yitiren 24 yaşındaki Gönül Pehlivan’ın ölümü kaza mı yoksa intihar mı sorularıyla dopdolu. Genç kızın ölümünün arkasında sır perdesini olayın soruşturmasını yürüten jandarma timleri ortaya çıkartacak.

   Gece saat 00.15 sularında Manisa Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallesi İstanbul karayolunda Gönül Pehlivan isimli genç bir kızın işçi servis otobüsün altında sürüklenmesiyle feci şekilde yaşamını yitirdi.

   Yeni köy mahallesindeki bir eğlence kulübünde çalıştığı belirlenen 24 yaşındaki Gönül Pehlivan isimli genç kız, büyük bir telaşla kahvehaneye girip telefon isteğinde bulundu. Bu isteğine yanıt bulamayan genç kız bu kez soluğu kahvehanenin yanındaki bakkalda aldı. Oradan da yanıt alamayınca koşarak yolu karşıdan karşıya geçmek istediği sırada Saruhanlı yönünden Manisa OSB’deki Vestel Fabrikasına işçi götüren Erdal Kocabaş yönetimindeki 45 j 9052 plakalı servis otobüsünün altında 100 metre sürüklendi. Feci kazada Gönül Pehlivan isimli genç kız yaşamını yitirdi.

  Olayın bazı görgü tanıkları ise genç kızın birilerinden kaçmakta olduğunu ve kendisine çarpan servis otobüsün öncesinde iki özel araçtan kurtulduğunu belirttiler. Jandarma birimleri eğlence kulübünde çalışan genç kızın ölümün arkasındaki ip uçlarına ulaşmak için soruşturmayı çok yönlü biçimde sürdürüyor.

   Gönül Pehlivan’ın kendisini araçların önüne kendisi ki atladı yoksa mi birileri tarafından ölüme itilip itilmediğinin en ince ayrıntısına kadar araştırılmaya ve ilgili eğlenme kulübü hakkında inceleme başlatılacağı belirtildi. Bazı vatandaşlar da yaşamını yitiren Gönül Pehlivan’nın eğlence kulübünde kendisine yönelik bazı zorlamaların yapıldığına dair şikayetlerde bulunduğu belirtildi.

   Servis aracına aldığı işçilerle birlikte Manisa yönüne doğru giderken bir genç kızın otobüsünün önüne aniden fırladığına işaret eden Erdal Kocabaş ise ;
 “Nasıl olduğunu anlayamadan bir genç kız kendisi otobüsümün önünde buldum. Fren yapmam kifayetsiz kaldı” dedi. Otobüs sürücüsü Kocabaş, göz altına alınırken Gönül Kocabaş’ın cenazesi Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABER:SERKAN ÖZCAN 

Bakmadan Geçme