Türkiye

Türkiye Haberleri

Yurtta 09/06/2018 hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu bugün şöyle.

Bulgaristan’da Türkçe isim tartışması büyüdü

Bulgaristan’da ırkçı ve aşırı sağ popülist siyasi oluşumların girişimi ile Türkçe yer adlarının değiştirilmeye başlanması ülkeyi ikiye böldü.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias'dan Bekir Bozdağ’a Cevap

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, dün Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Yunanistan’da serbest kalan 8 darbeci FETÖ üyesi Türk askeri konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Bakan İsmet Yılmaz hikaye anlatırken gözyaşlarını tutamadı

Sivas'ta iftar programına katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Osmanlı askeri Iğdırlı Onbaşı Hasan'ın hikayesini anlattı. Yılmaz'ın hikayeyi Anlatırken gözyaşları sel oldu.

İsrail Tankları Gazze Şeridini Bombaladı

İsrail tankları, Gazze Şeridini bombaladı. Saldırıda 2 Filistinli hayatını kaybetti.

O Psikopat kızlar Gözaltında!..

Arkalarından konuştuğunu ileri sürdükleri kız arkadaşlarının iş yerini basarak, bıçakla tehdit edip döven ve bunları kameraya çeken 3 genç kız gözaltına alındı.

Yunanistan’a Dışişleri’nden kınama

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın darbeci Süleyman Özkaynakçı’ya iltica hakkı tanımasını kınadı.

CHP'li Erdem 'MİT tutanaklarını bana CHP'li Tezcan verdi!'

Hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan CHP Milletvekili Eren Erdem’in yakalanması istendi. Erdem, Artı TV’ye konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kervansaray Düğün Salonu ile en özel günlerinizi, hayallerinizde ki gibi yaşayın ve yaşatın

TURGUTLU Kervansaray Düğün Salonu beklentilerinizi gerçeğe dönüştüren detaylara önem veren, güler yüzlü ve yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen organizasyon firmaları kıyasıya yarış halinde. Kervansaray Düğün Salonu ailesi de bu seçkin organizasyon şirketleri arasındaki yerini kısa zamanda alarak sİzlere hizmet vermektedir.

Ağrı şehidini son yolculuğuna uğurluyor

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde şehit düşen piyade ulaştırma er Recep Yıldırım’ın (21) cenazesi memleketi Tokat’ta son yolculuğuna uğurlanıyor.

AKP'de Anketler moralleri bozuyor

Aydınlık yazarı İsmet Özçelik,AKP'li bir gazeteci ile yaptığı görüşmede anket sonuçlarının AKP'de büyük tedirginlik yarattığını ifade etti.

CHP’de aday gösterilmeyen isimlerden ilk tepkiler geldi

CHP'nin 24 Haziran seçimleri için açıkladığı milletvekilliği listesinde kendisine yer bulamayan isimlerden ilk tepkiler geldi.

ABD’ye Dışişleri’nden Hakan Atilla tepkisi

Dışişleri Bakanlığı, New York Güney Mahkemesinin Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı suçsuz olduğu halde 32 ay hapis cezasına mahkum ettiğini açıkladı.

24 Mart'a yaptığımız haber şimdilerde meyvesini mi? veriyor...

Umutları her geçen gün daha da artıyor.. 24 Mart 2018 tarihinde saat: 22:37 sıralarında ''Denetimli Serbestlik Hakkında; Sıcak Gelişme!'' başlıklı bir habere imza atmıştık. Bu günlerde bu haberimizin ne kadar anlamlı ve bir o kadarda yerinde bir haber olduğu şimdilerde yapılan açıklamalar ile kanıtlanmıştır.

Almanya’nın başkenti Berlin'den Filistin’e destek

Almanya’nın başkenti Berlin’de toplanan yüzlerce gösterici, İsrail’in Gazze-İsrail sınırında gerçekleştirdiği katliamları ve ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınmasını protesto etti.

Vali ve Belediye Başkanı gençlerle birlikte

Niğde’de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan gençlerle birlikte 15 kilometre bisiklet sürdü.

Kuzey ve Güney Kore nükleer silahsızlanma konusunda anlaştı

Kuzey ve Güney Kore, Kore Yarımadası'nın nükleer silahlardan arındırılması taahhüdünün uygulanması için gereken adımları görüşmek üzere 16 Mayıs'ta üst düzey görüşmeler yapma konusunda anlaştı.

İsrail’e kınama

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İsrail-Gazze sınırında yapılan protestolarda 52 Filistinli’nin İsrail askerlerince öldürülmesini kınayarak, “Silahsız insanları hunharca katleden İsrail’i şiddetle kınıyorum" dedi.

Gazze'ye hava saldırısı

İsrail savaş uçakları bugün Gazze şeridinin kuzey kesiminde Beyt El İhya beldesinde bulunan Filistin direnişi askeri tesislerini bombaladı.

Toplam 411 haber.