Sağlık

Sağlık Haberleri

Evde Bakım Hizmeti Yüzleri Güldürüyor

Evde Bakım Hizmetleri büyüyerek devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Evde Bakım Hizmeti verilen aileleri ziyaret etmeye devam etti.

Bilinçli Anne Sağlıklı Bebek

MANİSA'da bilinçli anneler ve sağlıklı bebekler hedefiyle başlattığı Hoş Geldin Bebek Projesi hizmetinden yararlanan ailelerin evlerine ziyaretler devam ediyor.

Bahar alerjilerine önleminizi şimdiden alın!

Bahar ayları alerjilerin en çok artış gösterdiği dönemler. Ancak alerjilerden önleminizi erken alarak kurtulmanız mümkün.

SEZARYEN SADECE GEREKLİ OLDUĞUNDA YAPILMALI

Op. Dr. Ali Metin Celep, ebeveynlerin hangi doğum yönteminin kendileri için uygun olduğunu konusunda bilgi verdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ali Metin Celep, ebeveynlere doğum yönteminin seçimi konusunda önerilerde bulundu.

Sağlıkçılar Vücut Analizi Ölçümlerini Yaptırdı

Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Manisa'da sağlık beslenme, hareketli yaşamın desteklenmesi ve kontrollerinin sağlanması için özel olarak getirttiği vücut kitle endeksi ölçüm cihazları faaliyete geçti.

GÜNEŞTEN KORUNMANIN YOLLARI

Yaz yaklaştıkça güneş yüzünü gösteriyor ve sıcaklıklar giderek artıyor. Olumlu etkilerinin yanı sıra güneşin cildimize zararları da bulunuyor.

TURGUTLU'DA YOĞUN BAKIM ATAĞI

Turgutlu’da yoğun bakım ünitesi arttı Özel Egeumut Hastanesi, ilçede eksikliği fazlasıyla hissedilen bu sorunu, yoğun bakım

EĞER HASTA OLMAK İSTEMİYORSAN!

Brezilyalı bir doktora ait bu yazıyı mutlaka okuyun ve hatta her gün yeniden okuyun..

Sağlıkçılar Manisa'da buluştu

Ege Bölgesi’ndeki Sağlık Sektörü Temsilcileri Manisa’da Buluştu

İl Hayvan Koruma Kurulu Toplandı

Manisa İl Hayvan Koruma Kurulu Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe başkanlığında toplandı. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da katıldı. Toplantıda sunum...

ÇOCUK GELİŞİMİNDE BESLENME

Çocukların sağlıklı beslenmesi, fiziksel gelişimleri açısından büyük önem taşıyor. Uzmanlar; bir çocuğun günde en az üç saat arayla, altı öğün şeklinde yemek yemesini tavsiye ediyor.

TURGUTLU ESKİ GARAJ KAVŞAĞINDA KAZA!

Turgutlu'da meydana gelen kazada araç ağır hasar görürken içindeki yolculardan ikisi yaralandı yaralılar Turgutlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI

Manisa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü; Resmi Gazetede 30.12.2016 tarihinde yayımlanan Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliğindeki değişikliklere göre; İlimizde bulunan esnaf ve sanayicilerin mağduriyet yaşamamaları için uyarılarda bulundu.

YORGUNLUĞU ÜZERİNİZDEN ATIN!

Yorgunluğun üstesinden gelmek ve riskleri azatmak için neler yapmalı? Çalıştığımız ortamın mümkünse gün ışığını bol miktarda alacak şeklide konumlandırılması gerekiyor.

MHP'NİN PROĞRAMINDA ERDOĞAN POSTERİ

Balgatçılar, 'evet' propagandası yapmak üzerine ilk programını tertip etti. MHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu 'Sevdamız Türkiye' adlı gece,19:00’da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşti.'Evet' propagandasının yapıldığı gecede, salon duvarlarındaki Recep Tayyip Erdoğan posterleri dikkat çekti.

Şehit Ali Şahin Dualarda Yad Edildi

Geçen yıl Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde teröristlerle girdiği çatışma sonucu Şehit olan Uzman Çavuş Ali Şahin’in sene-i devriyesi münasebetiyle Mevlid-i Şerif okutuldu. Dualar ile yad edilen Ali Şahin ve diğer şehitlerimiz için ayrıca Şehitlikte kabirleri başına karanfil bırakıldı.

OTOMOBİL BAGAJINDA TEHLİKELİ YOLCULUK

Manisa’da arabanın içinde yer kalmadığı için 4 çocuğu bagaja bindiği otomobilin ilerleyişini görenler şaşırdı.

Toplam 207 haber.