Sağlık

Sağlık Haberleri

Manisa'da yeni ihaleye kadar asker yemeğini belediyelerden yiyecek

MANİSA'da kışlada peş peşe meydana gelen zehirlenme olaylarının ardından yemek şirketiyle sözleşme iptal edilince, 1'inci Piyade Tugay Komutanlığı'ndaki askerlere belediyeler üç öğün yemek vermeye başladı.

Manisa'da 200 asker daha zehirlendi

Manisa'da 200 asker zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

EGEUMUT HASTANESİ İLKLERİ TURGUTLU'YA GETİRİYOR

Turgutlu'da EGEUMUT Hastanesi El ve Parmak Kopmalarının Mikrocerrahi ile Tedavisi hakkında bir ilke imza attıyor.

Şizofreni hastaları toplum içinde bulunmalı

 Abdi İbrahim Otsuka Medikal Direktörlüğü, araştırmaların, şizofreni hastalarının toplum içinde olmalarının...

SAĞLIĞINIZA ve VAKTİNİZE DEĞER VERİYORUZ

Uzm. Dr. Ali Osman ÇAĞLAYAN, Hastanemize tedavi olmak için gelen tüm vatandaşlarımız bizim için çok değerli ve elbette amacımız kimseyi sağlık hizmeti almadan geri göndermemektir.

Dikilen fidanlar büyüyor

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Meyve Yetiştiriciliğini Geliştirme’ projesi kapsamında 2016 yılında 11 ilçede toprakla buluşturulan toplam 93 bin 500 meyve fidanının gelişim durumu teknik personel tarafından takibi yapılmaya devam ediyor.

Türk Sağlık-Sen’li Kadınlardan Çifte Kutlama

TÜRK Sağlık-Sen Manisa Şubesi Kadın Kolları, Hemşireler ve Ebeler Haftası ile Anneler Günü olması dolayısıyla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri...

TURGUTLU'DA ÇİÇEKÇİLİK EMEK İSTER!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çiçeklik le uğraş veren ve uzun yıllardır bu işi severek yapan Aker Çiçekçilik bu günlerde bakış açısını değiştirdi ve her geçen gün daha güzel ve değişik bitkilerle Turgutluları buluşturmaya başladı.

KUKUMAV BAYKUŞU DOĞAYA BIRAKILDI

Hayvansever duyarlı vatandaşlar tarafından Ahtabur Veteriner Kliniği’ne halsiz ve bitkin olarak getiri...

PATLAYAN DOĞALGAZ KUTUSU PANİĞE NEDEN OLDU

Manisa’da 7 katlı binanın girişindeki doğal kutusundaki patlama paniğe neden  oldu.

Ağız Diş Sağlığı Bakım Eğitimi ve Flor Uygulaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde bayram sevincini Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak Seyitler İlköğretim öğrencileri​ ile paylaştık...

Turgutlulu Hayır Sever'den 180.000 TL Değerinde Göz Cihazı Bağışı

VİDEOLU HABER>>> Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimliğini ve Turgutlu Devlet Hastanesi Göz Kliniğini ziyaret etti. Kaymakam Turan ve Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Sabri Taşçıoğlu, Göz doktorları ve hastane personeli, Turgutlulu İş Adamı, Hayır Sever Zeki Kurşun, Dernek Başkanı Cavit Çıkıkçı ve arkadaşları, ile birlikte bağışlanan cihazı tanıttılar.

Türkiye Sevdalısı İnge Rott Sağlığına Kavuştu Rott’un Kolyesi Dikkatlerden Kaçmadı

VİDEOLU HABER>>> ALMAN Rott’a ameliyet olması gerektiği iletilince, İnge Rott Türk Hekimlerini Tercih etti. Turgutlu Devlet Hastanesinde tedavisi yapılan Rott'un boynunda taşıdığı Türk Bayraklı Kolye Dikkatlerden Kaçmadı.

Fenalaşan Yolcuyu Kadın Sürücü Kurtardı

Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma aracını kullanan ve Manisa’nın ilk kadın şoförü olan Fatma Güngör, seyir halindeyken fenalaşan kadın yolcuyu hastaneye yetiştirerek, hayatını kurtardı.

İl genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor

Havaların ısınmasıyla birlikte hız kazandırılan çalışmalar kapsamında karasinek üreme alanı olan çöplük ve gübrelikler ve vrisinek üreme alanı olan tüm sulama kanalları, göletler, su birikintileri...

Halk Oylamasında Evde Bakım Hastaları ve Engeli Olanlara Demokratik Haklarının Kullanımında Destek Çıkılacak

Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım  evde sağlık hizmetinden yararlanan hastaların 16 Nisan'da yapılacak Referandum'da oy kullanabileceğini açıkladı.

Akhisarlılar doğru ellerden egzersiz hareketlerini öğrendi

8 Nisan Dünya Fizyoterapistler Günü nedeniyle, Akhisar Belediyesi destekleriyle Türkiye Fizyoterapistler Derneği tarafından “Doğru Ellerden Egzersiz” etkinliği Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda gerçekleşti.

CHP’Lİ YILDIZ BİÇER’ AĞAOĞLU BU ÜLKENİN UTANCIDIR

27 Martta yayınlanan ve Ali Ağaoğlu’na yer verilen ilk bölümünde, Ağaoğlu’nun, kız arkadaşlarıyla ilgili kullandığı ifadelere CHP’den tepki geldi. Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, tüm kadınlar adına Ağaoğlu’na suç duyurusunda bulundu.

KÖŞE YAZARIMIZ TÜRKER AKIN SAGLIK YARIN KALP AMELİYATI OLACAKTIR

Haber Kasaba Gazatesi Köşe Yazarımız Manisalı Taşmedrese, Türker Akın SAGLIK ,yarın Kalp Ameliyatı olacaktır Kendisine acil şifalar diliyoruz.

Toplam 207 haber.