Kültür

Kültür Haberleri

Meclis’ten Plastik poşet düzenlemesi geçti

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin 9 maddelik ilk kısmı TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

'Beka' aşağıya 'Beka' yukarıya!

Habererk köşe yazarlarından Haşim Karataş son zamanlarda gündemden düşmeyen 'Beka' sözünü kaleme aldı.

İYİ Parti ve Turgutlu (HABERKASABA) Analiz

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Ümit Özdağ Turgutlu'da ilgiyle ve sevgiye karşılandı.

Ümit Özdağ, Haber Kasaba'ya Konuştu

Konferans için Turgutlu'ya gelen Ümit Özdağ Haber Kasaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Haşim Karataş'ın sorularını yanıtladı.

TOBB ve TESK Üyesi Başkanlar Aday

Turgutlu’nun siyasi nabzını tutan çevreler aday olması halinde Yavuz Semizler’in kesinlikle Turgay Şirin’den daha fazla oy alarak Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday olacağı iddia ediliyor.

Başkan Coşkun’dan Mevlid Kandili mesajı

Turgutlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun Mevlid Kandili mesajı yayımladı.

Hemşehri İhaneti

Tüm adaylar belli olmadan bir kanaat belirlemek ve bunu ifade etmek etik olmaz

Muharrem İnce Turgutlu’da Ören'i ziyaret etti

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İzmir’den Sonra Manisa İl teşkilatını ziyaret etti. İnce daha sonra Turgutlu’da mola verdi. Turgutlu’da mola veren İnce yemek yedi eski mesai arkadaşı Hasan Ören hasret giderdi.

Kadın Girişimciler Kurulunun girişimleriyle etkinlik

Türkiye’nin Kadın Gücü Buluşmaları Manisa etkinliği düzenlendi

Manisa'nın ilçelerinde Özdağ'a ilgi her geçen gün artıyor

Manisa'da yapılamayanları yapmak için 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten Özdağ seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Taunus tutkunları Turgutlu’da bir araya geldi

Turgutlu ilçesinde Ege Bölgesinin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 60 Ford Taunus tutkunu 2. kez buluştu.

Başkan Çilel: ‘Atatürk için matem gerekmez, fikirlerini anlamak gerekir’

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatı Başkanlığı tarafından, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80.yıl dönümü kapsamında düzenlenen ‘Mustafa Kemal Atatürk ve Devrimleri’ konulu konferans büyük ilgi gördü.

Mirasımız Derneği tarafından Mescid-İ Aksa' Konferansı

TURGUTLU'da Mesadet Özcan Konferans Salonunda "Mirasımız Tehlikede"Konferansı düzenlendi. Düzenlen konferansta sunum yapan Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammet Demirci, Kudüs'ün müslümanlar için çok önemli ...

KONUK ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİ ELAZIĞ’A UĞURLANDI

İçişleri Bakanlığının 180 günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” çerçevesinde Cuma günü Elazığ’dan Manisa’ya gelen ve 3 gün boyunca Manisa’nın tarihi, turistik, doğal güzelliklerini ziyaret etme imkanı bulan 180 kişilik ilk öğrenci grubu, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer ile biraraya geldi.

Aigai Antik Kenti'ne ziyaretçi ilgisi

Kazı Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sezgin: - "Bu yılın 8 aylık döneminde antik kenti 10 bine yakın ziyaretçi gezdi" - İl Kültür ve Turizm Müdürü Sudak: - "Aigai Antik Kenti'nde bu yıl ortaya çıkan yol ve tapınak bölgesi turistlerde merak uyandırdı"

BU CAMİ MANİSA'NIN EN GÜZEL İBADETHANESİ OLACAK

Manisa'nın en güzel camilerinden biri olmaya hazırlanan Yunusemre Belediye Meydan Camisi için çalışmalar başladı. Makamında Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetimini ağırlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kente yakışır bir ibadethane kazandırmanın mutluluklarını yaşadıklarını söyledi.

ŞEKAME Ramazanda 50 aile ile iftar yaptı

Kent Konseyi Kadın Meclisi (ŞEKAME) her yıl ramazan ayında yaptığı çat kapı iftarlarını bu yılda 50 aileyi ziyaret ederek sürdürdü.

Turgutlu Çevre Günü'nde Aydilge ile Coştu

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında sanatçı Aydilge seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile Turgutluluları coşturdu

HUZUREVİ VAKFI DİNLENME EVİ ÖZEL BAKIM BÖLÜMÜ AÇILDI

Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi’ne kazandırılan yaşlıların özel bakım ve tedavisinin yapılacağı Özel Bakım Bölümü açıldı.

Toplam 153 haber.