Kültür

Kültür Haberleri

Turgutlu’nun En Genç Belediye Başkan Adayı’ndan Açıklama!...

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz günlerde hizmet için aday olduğunu ifade ederek Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu duyuran Turgutlu’nun tanınmış simalarından Yıldıray Karataş yazılı bir açıklama yayınladı.

Manisa'da Jandarmalar Yeminlerini ettiler

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen yemin törenine katıldı.

Sınırsız internet' hazırlığına başlandı

Bakan Turhan, "Kullanıcıların belirli bir kotayı aşması durumunda internet hızının yavaşlamasına neden olan ve geçen yıl mayıs ayında kademeli kaldırılan AKN uygulaması, 1 Ocak 2019 itibarıyla tamamen kalkacak." dedi.

3Y’yi hatırlayalım; Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar..

Yasaklar, Türk toplumunun günlük hayatının ayrılmaz bir parçası olagelmiştir. Kast ettiğimiz insanların farklı talep ve öncelikleri nedeniyle oluşabilecek kargaşaları önlemek adına yapılan düzenlemeler ve yasaklamalar değildir.

Çetin Akın’a Turgutlulu Vatandaşlardan büyük ilgi

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın, Turgutlu’da gönülleri kazanmak adına 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için hem partisi hem de kendisine oy istemek için yaptığı ziyaretlerde her gittiği ortamda sıcak bir ilgiyle karşılaşıyor.

Değerlerini Bilen Çocuklar Yetiştirmek Gerekiyor

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında 75.Yıl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Mutlu Çocuk Nasıl Yetiştirilir’ konulu seminer düzenlendi.

Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinin perde arkası

 AK Parti Adana, Mersin ve Manisa'da MHP adayını destekleyecek.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, El birliği ve ortaklaşa çalışılması gerektiğini belirtti

Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Hayvanların bakımı ve tedavisi konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

CHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Akın çaışmalarına hız verdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaklaşan yerel seçimler için çalışamalara ilk olarak CHP ve adayı Çetin Akın başladı.

Spil Dağı'na Hayvanlar İçin Yem Bırakıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi,kış mevsiminin kendisini iyice hissettirmesiyle birlikte sokak hayvanlarının aç kalmaması için harekete geçti.

AK Parti o ilçeleri de MHP'ye bırakıyor

AK Parti-MHP arasında sadece il düzeyinde değil, 30 büyükşehrin ilçelerinden hangilerinde iş birliğine gidileceğinin çerçevesinin de çizildiği belirtiliyor.

Turgutlu'da AK Parti ve MHP Kendi adaylarıyla yarışacak!

ÖZEL HABER; Manisa’da Büyükşehir’de AK Parti aday göstermeyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün düzenlediği Genişletilmiş il toplantısında yaklaşık 1 saat kadar önce netleşti.

Beklediğim yanıt Whatsapp'tan geldi! AK Parti Manisa ve İlçelerinde aday göstermeyecek?

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, AK Parti ile MHP'nin yerel seçimlerde yapacağı iş birliğine dair kulis yazdı. Sarıkaya, "TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın, Çin Başbakanı ile yaptığı görüşmenin tamamlanmasını beklerken WhatsApp üzerinden Türkiye ile yazışmaya başlayıp, 'akıllıca yolun ne olduğunu' sorgulamaya başladım" dedi.

Siyaset ve siyasetçiler boş işlerin merkezinde olmamalı?

Habererk yazarlarından Haşim Karataş bugün kaleme aldığı yazısında; 'Algı yönetiyorlar, algı yaratıp karalama, kötüleme kampanyalarıyla başı çekiyorlar.

AK Parti Manisa'da aday gösterilmesinden yana tavrını koruyor

MHP'nin, AK Parti'den istediği iller arasında Adana, Isparta, Manisa, Mersin, Osmaniye, Kars ve Iğdır olduğu ileri sürülürken aynı zamanda TBMM Başkanlığını beklediği konuşuluyor.

Kozmopolit Şehir Turgutlu'da Trafik

Ahmet Orhan geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı ''Kozmopolit Şehir Turgutlu 1.Bölüm' başlıklı yazısının devamı olan, Kozmopolit Şehir Turgutlu'da Trafik 2. Bölümünü kaleme aldı.

CHP Turgutlu'da Adayını belirliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu İlçe Başkanlığı belediye başkan adaylığı için eğilim yoklamasına gitti.

MHP ve AK Parti'de Ortak Aday Formülü

MHP ve AK Parti'nin ittifaka gideceği yerlerde, belediye başkanı hangi partiden seçilecekse yardımcısının da diğer partiden olacağı konuşuluyor.

Manisa, Isparta ve Adana’da Cumhur İttifakı Anlaşamıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP'ye yönelik "Mutabakat varsa, karşılıklı jestlerimiz olacaktır" sözünün ardından, kulislerde hangi il ve ilçelerde işbirliği yapılacağı konuşulurken Manisa, Isparta ve Adana'da ittifak sorunu yaşandığı iddia edildi.

Toplam 153 haber.