Siyasi Haberler Haberleri

Siyasi Haberler Haberleri

MHP'li Ahmet Orhan'dan yuvarlak, Seviyesiz imalardan öteye gitmeyen iddialar

23. Dönem Manisa Milletvekili MHP'li Ahmet Orhan 'Zorunlu Bir Açıklama' başlığı ile yazılı bir metin yayımladı.

Turgutlu Bizi Takip Ediyor!...

Turgutlu Siyasi haberlerde, Taklitlerimizden sakının, sadece bizi HABERKASABA'yı takip edin.

Manisa büyükşehir belediyesinde 2019'da kimi görmek istersiniz

Manisa büyükşehir belesiyesi başkanı olarak 2019 yerel seçimlerinde kimi aday olarak görmek istersiniz? Kim ne kadar oy alır. Kim partisine ne kadar oy kazandırır ve kaybettir. Yapılacak anketimiz sonrasında ortaya çıkacak sonuçlar şimdiden merak edilmeye başlandı. MHP'li Cengiz Ergün'ün tekrar aday olacağına kesin gözle bakabiliriz. Manisa'da son zamanlarda sıkça adı kulislerde ve sosyal medyada dillendirilen ve Ergün'e rakip olarak görülen Özdağ aday olacak mı? Manisalılar Özdağ'ı istiyor mu? bunların cevaplarının bir kısmı haberimizde diğer bir kısmı ise anketimizle birlikte belli olacak.

Anket sonuçlarındaki son durum

Ankara merkezli Remres Araştırma Şirketi; 24 Haziran seçimleri için 17-23 Mayıs tarihleri arasında yaptığı son kamuoyu araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

Erdoğan'dan 'Afrin Operasyonu' çok net konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat AK Parti İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tehdit eden tüm örgütleri kaynağında bertaraf edeceğiz. Önümüzdeki günlerde güney sınırımızı terörden arındırma operasyonumuzu Afrin'le devam ettireceğiz" dedi.

MHP'li Celal Adan, 'Derdimiz bu toprakların istikbal ve istiklal kavgasıdır'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 'Derdimiz bu toprakların istikbal ve istiklal kavgasıdır. Derdimiz, boynu yularlı, cebi 1 dolarlı FETÖ'cülere karşı mücadele etmektir. Derdimiz, sınırın diğer tarafındaki ecdat yadigarı toprakları...

Bahçeli'nin Erdoğan'ı destekleme kararını yardımcıları ilk defa orada duydu

MHP lideri Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı seçiminde destekleyeceğini açıklaması üzerine konuşan MHP'nin 24. dönem milletvekili Yeniçeri, "Yanında bulunan MHP'nin Genel Başkan Yardımcıları bile basın toplantısında Bahçeli'nin söylediklerini ilk defa duydular" dedi.

Bahçeli,'Tekeden süt sağılmaz Erdoğan'dan Cumhurbaşkanı Olmaz'

2014 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan Bahçeli, " Twitter kapatandan cumhurbaşkanı olmaz, adaletten kaçandan, rüşvetçilere kol kanat gerenden cumhurbaşkanı olmaz, evdeki paralarını sıfırlarken haysiyeti sıfıra düşürenden cumhurbaşkanı olmaz. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz."demişti.

Her şey şartlara ve kurguya göre!

Çözüm süreci' bitti 'Cicim süreci' başlıyor! Yeniçağ yazarı Ahmet TAKAN bugün bütün haber sitelerinde yayınlanabilecek bir yazı kaleme aldı.

MHP'DEN CHP'YE YAYLIM ATEŞİ

MHP'lı Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, CHP'li yeni Manisa İl Başkanı Semih Balaban'ın sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre önce, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, “Ey Bahçeli, terörist arıyorsan Maraş’a, Çorum’a, Sivas’a bak. Ülküdaşım dediğin katillere, öğrencilerin üzerine bomba atan katillerine bak. İt sürülerine bak” açıklamasıyla CHP ve MHP arasında gerilim en üst seviyeye çıktı ve halen bu gerilim artarak devam ediyor.

Manisa'da Yapılan CHP Kongresinin kazananı Balaban oldu

CHP Manisa 36. İl Olağan Kongresi’nde Semih Balaban ve Halil Tokul, başkanlık için yarıştı. Kongrede 342 delegenin oyunu alan Semih Balaban CHP’nin yeni il başkanı oldu.

At eti skandalı etlerin Et ve Süt Kurumu'ndan alınmasını sağladı

Askerin yemeğinde yaşanan olumsuz gelişmeler sonrasında Milli Savunma Bakanlığı radikal bir karar aldı. 2018 yılında askerin tüm yiyecek ihtiyacı kamu kuruluşları tarafından karşılanacak. Askerin yıllık yaklaşık 40 bin tonu bulan et ve et ürünleri ihtiyacı ise Et ve Süt Kurumu'ndan temin edilecek.

Erdoğan'ın adı kullanılarak para toplanıyor

AirportHaber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık “Sektörün eti kalmadı kemiğini yeyin...” başlıklı yazısında yaşanan skandalı anlattı.

Suriye'de aşiretler PYD karşı anlaştılar

Suriye'de aşiretler ve kabileler İstanbul'da bir kongrede buluştu, ÖSO ile ulusal ordu kurmaya karar verdi. Yüksek Kurul ortak bildiriyle, PYD, PKK, Rusya, İran ve DEAŞ karşısında ortak tavır alma konusunda anlaştığını ilan etti.

Yalçın;'Oy kaygımız yok fakat güçlü parlamento için ittifak önemli'

Cumhur ittifakı' önerisinin oy kaybı kaygısıyla alakalı olmadığını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, ittifak yapılması halinde parlamentonun daha güçlü olacağını savundu.

AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Toplantısı!

AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli başkanlığında gerçekleşti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Kudüs açıklaması!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Trump'ın Kudüs kararına sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan, hem MHP, hem CHP için yeni açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bundan sonra CHP'nin açıklayacağı belgeler, hiçbir şekilde bizim siyasetimizde yer almayacak" MHP'nin ittifak isteğine ilişkin ise "Doğal ittifakın teknik olarak konuşulması şuanda henüz daha gündemde değil"dedi.

AK Parti, MHP ittifakı için özel komisyon kuruldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “seçim barajının düşürülmesi” ve 2019 seçimlerinde AKP ile olası ittifak için, “cumhur ittifak” çağrıları üzerine AKP de hukukçulardan oluşan komisyon çalışmalarına başladı. Komisyon, ilk önce Türkiye’de bugüne kadar yapılan ittifakları araştırıyor.

CHP 'Büyük bomba Salı günü patlayor'

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel,ABD'de görülen Zarrab davasına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

Tezcan,’Man Adası Belgeleri”ni açıkladı

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'nda 1 sterlin sermaye ile kurulan şirkete para transferleri yaptığını belirterek gösterdiği belgeleri kamuoyu ile paylaştı.

Erdoğan'dan 'Kılıçdaroğlu'na; Yurt dışında hangi bankada Erdoğan'ın parası var bunu ispatla

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğnan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ailesi hakkında ortaya attığı iddialara tepki göstererek, "Yurt dışında hangi bankada Tayyip Erdoğan'ın parası var. Bunu ispatla. İspatlamadığın takdirde siyaseti bırakman lazım. İspatlarsan, ben hem siyaseti hem cumhurbaşkanlığı makamını bırakacağım" dedi.

MHP’li AKÇAY’dan ARINÇ’a SERT CEVAPLAR!

MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Serbest Gündem" programında İsmail Aydın'ın sorularını yanıtladı. Manisa Medya TV'de canlı yayın olarak yayınlanan Serbest Gündem programında MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay dün gece önemli açıklamalarda bulundu.

Kahraman, ’MHP ile Beraber yürüyeceğiz’

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, MHP lideri Bahçeli'ye yaptığı ziyarete ilişkin, İnşallah önümüzdeki çalışma döneminde aynı istikamette, hedefte Türkiye’mizin bu hedefinde tarihte, üstlenmiş olduğu misyona uygun ilerlemede destek olunacak, beraber yürüyeceğiz" dedi.

AK Parti Kulislerinde yeni iddia! Erdoğan'ın seçim kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'metal yorgunluğu' diyerek istifaya davet ettiği il başkanlarının yerine geçen isimleri aday olarak önümüzdeki yerel seçimlerde göstermeyecek.

MTP Genel Başkanı Yılmaz’ın bu sözleri çok konuşulacak! (Video)

Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz’ Sahtekar Osmancılar, arkasından sahtekar Atatürkçüler,‪ APO’cular, ŞATO’cular, FETÖ’cular, NATO’cular elinizi de, ayağınızı da kafanızı da, bize kırdırmayın, bizi din den, iman dan çıkarmayın, hepinize açıkça söylüyorum. Alçaklaşacak olsaydık sizlerle beraber olurduk.

Bahçeli'den ''Hükümete destek sözü''

MHP Lideri, Şemdinli'de meydana gelen hain saldırının ardından; "teröristler kanlarında boğulacaklar, hükümetin arkasındayız" dedi.

İYİ Parti'den "Bahçeli'ye Cevap Gecikmedi

Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında Meral Akşener'in önderliğinde kurulan İYİ Parti'ye yönelik ifadelerine partinin genel sekreteri Aytun Çıray'dan yanıt geldi.

Bahçeli "İYİ parti" ile ilgili ilk kez konuştu

MHP Lideri Bahçeli'nin "Hakaret, Tehdit, Korku" ile yoğun olan konuşmasının özetle şöyle: "Türkiye zorlu dönemlerden geçe geçe, tehlikeli badireleri aşa aşa varlık ve birlik mücadelesini sürdürmektedir. 7 Haziran milletvekili seçimlerinden sonra yaşanan ibret verici gelişmeler, 1 Kasım seçimlerini takip eden süreçte isyan ettirici olaylar yakın tarihimizde bir yere sahiptir. Her çirkinlikten medet ummuşlardır. MHP üzerinde korkunç oyunlar tezgahlanmıştır. Bu oyunun senaristleri bellidir. MHP'yi karalamak için komut alanlar 2 yıllık süre zarfında gerçek yüzlerini fazlasıyla göstermişlerdir.