Protokol Haberleri

Protokol Haberleri

Kaymakam Kapankaya Başkanlığında ‘Mesleki Eğitim İş Birliği’ Protokolü İmzalandı

Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile EM Elektromekanik Elektrik Şalt Cihazları ve Venco Havalandırma Yedek Parça Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında...

DGYD Protokol İmzaladı

Belediye-İş üyelerine indirimli sağlık hizmeti

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Belediye-İş Sendikası Manisa Şubesi arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Bağımlılıkla Mücadele İçin Yeşilay ve Zeytinburnu El Ele

Yeşilay Cemiyeti ve Zeytinburnu Belediyesi önemli bir iş birliği protokolüne imza attı. Zeytinburnu Belediyesi ilçedeki gençlerin tütün, alkol, uyuşturucu madde ve internet bağımlılığı ile mücadelesi konusunda Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’nden destek alacak.

Pandemi döneminde 4 hastaneye şarj istasyonu

CK Enerji Akdeniz Elektrik, 2016 yılında başlattığı Hayatı Aydınlat Projesi çerçevesinde, Kovid-19 pandemisi döneminde de engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Hayatı Aydınlat projesi kapsamında, çalışanlarından oluşan gönüllü korosuyla engelliler yararına konserler düzenleyen ve akülü sandalye şarj istasyonları kuran CK Enerji Akdeniz Elektrik, bu yıl 26 Şubat'ta Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptığı protokolün ardından başlattığı çalışmaları tamamladı. Mart ayında Türkiye'yi etkisi altın alan Kovid-19 salgınına rağmen projeyi sürdüren CK Enerji Akdeniz Elektrik, 4 akülü sandalye şarj istasyonunu daha bölgenin hizmetine sundu. Kepez Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde engelli vatandaşların kullanımı için devreye alınan 4 yeni istasyonla birlikte şirketin kurduğu akülü sandalye şarj istasyonu sayısı da 6'ya çıktı.

Cezalarını Belediye Hizmetlerinde Çektiriyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında yükümlüler belediyeye bağlı hizmet alanlarında ücretsiz çalışıyorlar.

ONAT ile ÖLMEZ protokol imzaladı

Dekanı Prof.Dr Nevzat ONAT ile Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ arasında Turgutlu Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören Özel Yetenekli Öğrencilerin....

Turgutlu’da Engelliler düzenlenen etkinliklerde bir araya geldiler

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Turgutlu’da ikamet eden Engellileri, Ailelerini ve Turgutlu Protokolünü bir araya getirdi.

Turgutlu’da Protokol Üyeleri Muhtarlarla Yemekte Buluştu

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen yemekte protokol üyeleri, belediye daire müdürleri ve muhtarlar bir araya geldi.

Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan Orta Parkta düzenlenen genel bayramlaşma törenine katılarak, protokol üyeleri ve törene katılanlarla tek tek bayramlaşarak bayramlarını kutladı.

Başkan Çetin Akın’dan İade-i Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ile birlikte protokol üyelerine iade-i ziyaretlere devam ediyor.

Turgutlu'da Meskeli Eğitim İş bİrliği

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde faaliyetlerini sürdüren, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Bilişim Teknolojileri Alanından mesleki eğitim iş birliği protokolü projesine imza attılar.

Turan, Urganlıspor'u, 'Destekler iseniz bu bizimde, sizin de şerefiniz olur'

 Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Turgutlu Protokolü ve Urganlıspor bir araya geldi. Dikkatleri üzerine çeken Turgutlu’nun takımlarından Urganlıspor oynayacakları Ödemiş maçı öncesi moral kahvaltısı ile keyifli saatler geçidi.

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE DESTEK DEVAM EDİYOR

TURGUTLU TUTSO ile Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol...

Mektebim Okulları Turgutlu Kampüsü ve Turgutlu Belediyesi Protokol

Türkiye genelinde 65 kampüs, 30 bin öğrenci ve 6 bin personelle hizmet veren Mektebim Okulları, Manisa’da iki okul açma kararını kısa bir süre önce basın yoluyla duyurmuş ve Mektebim Okulları Manisa’ nın Turgutlu ve Şehzadeler ilçelerinde açılan okullarının tanıtımı geniş katılımla yapmıştı.

Mektebim Okulları Turgutlu'da Hızlı bir başlangıç yaptı

VİDEOLU HABER; Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Eğitim ve Öğretim faaliyetlerine başlayan, Mektebim Okulları ile Turgutlu Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Odası ile iş birliği yaparak oda üyelerine %10'luk indirim için kurumlar arasında protokole karşılıklı imzaları attı. Dünde Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı. Mektebim Okulları Turgutlu'da eğitimde fark yaratacağının sinyalini de böylelikle vermiş oldu.

Turgutlu Mektebim ve Tutso Protokol İmzaladı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Mektebim Okulları ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında iş birliği, protokol imzalandı.

Şehit cenazesinde ‘protokol’ olur mu? 'Şehit cenazesinde protokol, Tek kelimeyle kibirdir'

Cumhuriyet yazarıTayfun Atay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP il başkanlarının şehit cenazelerinde protokole alınmaması hakkında valilere gönderdiği talimatı farklı bir açıdan ele aldı.

Soylu 'Pervin Buldan’ı aradım, Kendisinin dün yaptığı açıklamada eksik yoktur fazla vardır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Evet müsteşarımız üzerinde böyle bir talimat gönderdim. CHP İl Başkanlarını şehit cenazelerinde protokole kabul etmeyin dedim. Onların gideceği bir adres var. O adresi onlara göstereceğim. PKK Terör örgütünün cenazeleri var. Onlara bir kişilik kontenjan ayıracağız. Terör örgütünün şımartmayın dedik.

Dev Bir Proje Geliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte ilçeye önemli bir proje kazandırmak için protokol imzaladı.

YSK’ya protokolü 'Millet İttifakı''da sundu

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti, ’millet ittifakı’ protokolünü Yüksek Seçim Kuruluna teslim etti.

MİDDER’DEN ’21.Yüzyıl’da Dünya Düzeni ve Türkiye’ Konferansı Düzenledi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde MİDDER Turgutlu temsilciği tarafından Strateji Uzmanı İbrahim Çiftçi'nin katılımıyla konferans düzenlendi. Düzenlenen programa Turgutlu'dan çok sayıda siyasetçi'de katıldı. AK Partililerin yoğunluk gösterdiği konferans salonunda protokol sıralarında AK Partili Milletvekili aday adayları'da vardı.