Manisa Haberleri

Manisa Haberleri

Özdağ, 'Bizim yaralarımıza merhem olamadı'

Gelecek Saadet Grubu Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, yıllardır özensiz iş yapan, günü kurtarma mantığı ile devam eden yerel yöneticilerin yönettim şeklini eleştirdi.

Manisa’ya Raylı Sistem Geliyor

BBP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yıldıray Karataş’ın Projeleri Arasında Olan Tramvay Projesinin Bir Benzeri Manisa’da Raylı Sistem İle Gündeme Taşındı.

Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adaylığını Açıkladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine az bir kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek partilerinin Manisa ortak adayı Selçuk Özdağ, Esnaf kefalet kooperatifi'nde düzenlenen görkemli bir törenle adaylığını resmi olarak açıkladı.

Turgutlulu Kadınlar Manisa’nın Zengin Tarihiyle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, on yılı aşkın süredir 17 ilçede yaşayan vatandaşları şehrin zengin tarihi ve kültürel mirasıyla buluşturuyor. “Haydi Kadınlar Manisa’ya” adıyla hayata geçirilen proje kapsamında Turgutlu’dan gelen 75 kadın Manisa’nın kültürel mirasıyla bir araya gelerek şehirle hasret giderdi. 

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, ‘En İYİ Başkan doktordan olur’

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan katıldığı canlı yayın programında “doktordan belediye başkanı olur mu?” söylemlerine yanıt verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek Kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Ferdi Zeyrek hakkında merak edilenler..

Gürhan Özcan: 'İlçe ilçe markalaşacağız'

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, projelerini açıklamaya devam ediyor. Özcan, tarım şehri olan Manisa için projeler ile vatandaşları daha iyi iş imkânı sağlayacak.

AK Parti'nin Manisa'da İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

AK Parti Manisa, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için Manisa adayları belli oldu.

Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni topa tuttu

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katılan Belediye Başkanı Çetin Akın, Selvilitepe Mahallesi’nde yaşanan sorunlarla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi. Başkan Akın, “Sen bu seçim rüşvetlerini verirken alt yapısını niye yapmadın? Şimdi 10 bin kişinin yaşaması gereken mahallede 20 bin kişi yaşarsa doğal olarak su yetmeyecek, kanalizasyon taşımayacak. Selvilitepe maalesef onu acısını geçiyor şu an” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan'a esnaflardan sevgi seli

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, yaptığı esnaf ziyaretlerinde yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılandı.