Eğitim Haberleri

Eğitim Haberleri

BBP Başkan Adayı Karataş, ‘En Başarılı Eğitim Yuvalarından Birinde Yaşanan Böylesine Üzücü Bir Durumu Sizlerle Paylaşmak İsterim’

Turgutlu Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı  Yıldıray KARATAŞ sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti.

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ölmez'den yarıyıl tatili mesajı

Salihli Belediyesi ‘Arama-Kurtarma Ekibi’ Kuruyor

Salihli Belediyesi, deprem başta olmak üzere ilçede meydana gelebilecek doğal afetlere karşı Belediye birimlerinde görev yapan gönüllülerden oluşan ‘Arama-Kurtarma Ekibi’ kuruyor. Manisa’daki Belediyeler arasında ilk defa Salihli Belediyesi bünyesinde bir Arama Kurtarma Ekibi kurulduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde Afet Farkındalık Eğitimlerine başladıklarını söyledi.

Kaymakam Kapankaya Başkanlığında ‘Mesleki Eğitim İş Birliği’ Protokolü İmzalandı

Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile EM Elektromekanik Elektrik Şalt Cihazları ve Venco Havalandırma Yedek Parça Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında...

Avrupa’nın En Büyük Eğitim Kurumu Eğitimin Öncüsü Bahçeşehir Koleji Turgutlu’da Açılıyor

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde faaliyete başlayacak olan Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı 8 ocak tarihinde başlıyor.

Judo Federasyonu'ndan Başkan Çerçi'ye Teşekkür

Siyah Kuşak 1. ve 2. Dan Sınavı'nı Manisa'da düzenleyen Türkiye Judo Federasyonu'nun eğitim kurulu, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi ziyaret ederek judoya katkılarından ötürü teşekkür etti.

Mirnas Bahçeşehir Koleji’nin Temeli Atıldı: ‘2024 Eylül ayında Turgutlu Bahçeşehir Koleji Eğitim Öğretime hazır olacak’

VİDEOLU HABER; Mirnas Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atlıhan Yaptığı Açıklamasında; Mirnas Bahçeşehir Projemizin temelini atmaya başladık. Ocak ayı itibari ile erken kayıt döneminde kayıtlarımız başlayacak.