Yürekleri Dağlayan Bir Anne'nin Feryadı Yavrumu kurtarın!

Selendi Yeşil Mahalle den Aydın ve Filiz Altınbaş in iki aylık oğlu SMA Hastası Yaşam mücadelesi için Yurt dışında bulunan spinraza (Nusinersin) Adın verdikleri ilaç bulunmazsa yaşama veda edecek...

Selendi Yeşil Mahalle den Aydın ve Filiz Altınbaş in iki aylık oğlu SMA Hastası Yaşam mücadelesi için Yurt dışında bulunan spinraza (Nusinersin) Adın verdikleri ilaç bulunmazsa yaşama veda edecek. Anne; Filiz Altınbaş yaptığı açıklamada; Selendi nin yeşil mahalle den olduklarını, Doğum yaptığında Bebek'lerinin rahatsız olduğunu anladığını ve Tedavisi için izmir ege üniversitesi hastanesine gittiklerini ifade etti.

Filiz Altınbaş; Yapılan tetkiklerde Bebeğinin SMA Hastası olduğunu öğrendiğini, bununla birlikte bebek de Hareketsiz olduğunu el kol vücudunu kullanamadığını boğazında nefes almakta güçlük çektigini bunun yurt dışında bulunan spinraza ilaç tedavisi ile yaşayabileceğini, Gerekli yerlere başvurduğumuz da Devlet tarafından karşılanmadığı ni öğrendik ve şok olduk dedi.

Baba Aydın Altınbaş da kendisinin işçi olduğunu bu ilacın, Türkiye getirmek için güçleri nın olmadığını belirterek yetkililerden yardım bekliyorlar Eğer ilaç gelmezse Bebek kısa zamanda yaşama veda edecek dedi. 

Anne nin feryadı lütfen Yavrumu kurtarın diye gözyaşlarına hakim olamayarak yürekleri dağladı.

Bakmadan Geçme