TURGUTLU'NUN KADERİ YAZI DİZİSİ -4 - Haşim Karataş

TURGUTLU'NUN KADERİ YAZI DİZİSİ -4


TURGUTLU'NUN KADERİ- YAZI DİZİSİ -4

''TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞOLSUN''

Son zamanlarda ardı ardına gelen şehit haberlerinden dolayı köşe yazı serime bir kaç günlüğüne ara vermiştim. Öncelikle son zamanlar da artan şehit haberleri Türkiye’de çok canlar yaktı tabiî ki milletimizin de canını fazlasıyla yakan bu haberler bizleri de derinden yaraladı. Her ne kadar köşe yazısı yazsak ta haberler yapsak ta bunları yapma zorunluluğumuz olduğundan dolayı yapıyoruz ancak ciğerlerimiz yanıyor ellerimiz titriyor her aldığımız şehit haberinde bir kez daha canımızdan can gidiyor öncelikle Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabır milletimize başsağlığı diliyorum Mekanları cennet olsun. Amin.

Gelelim konumuza,

Bu gün sizlere anlatmak istediğim. ‘’Halefi gitti Selefi’’ geldi.

Kısa bir süredir İddialar doğrultusunda, yazılar yazıyorum ve bu yazdığım yazılardan rahatsız olanları görmemek elde değil yakın bir zamanda yazmış olduğum bir köşe yazısından dolayı beni Savcılığa şikayet ettiklerini öğrendim ben zaten uzakta değilim hemen sayın savcılarımız ile kapı komşusuyum Allah’a şükürler olsun ki bu güne kadar yaptığım hiçbir şey için bir an olsun bile pişmanlık duymadım ve duymayacağımda Allah sabredenlerle beraberdir ben çok sabırlı bir insanım sabredelim ve görelim başlamış olduğum yazı dizisi kimleri rahatsız edecek bakalım kimler beni şikayet edecek hep birlikte göreceğiz.

Unutulmamalıdır ki;

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz eğer ki bir iddia varsa ortada ve bu iddia medyada yer almışsa ilk önce çıkıp bu iddialar hakkında bir açıklama yaparsın doğruysa doğru değilse değil dersin amma velakin bu tarz olaylarda suçluluk duygusunu taşıyan insanlar her daim  böylesi olaylar karşısında ya kaçmayı yada kolay yoldan aklanmayı seçerler ben hayatım boyunca bir mücadele verdim haklı ve haksız arasında hep haklının yanında oldum eğer ki haklıysanız benim kapım sonuna kadar  açık gelirsiniz sizinde yanınızda olurum ancak yok değilseniz karşınızda canım pahasına dururum.

Bizler yiğidin harman olduğu yerde yetiştik bu hayatta korksan da öleceksin korkmasan da gideceğimiz yer zaten bir avuç toprak o yüzden dünya malı dünyada kalıyor demem o ki bırakın kul hakkı yemeyi hizmet edin sadece hizmet bu halk hizmet için o koltukları doldurmanıza izin verdi.

Bu günlerde yeni bir iddia ortada geziyor.

İddialara göre, Kısa bir süre önce yapılan kat artışları sebebiyle, yeni yapılan bazı bina ruhsatlarının asansör yapımından kurtarmak için eski tarihli bina ruhsatı gibi gösterildiği bu iş içinde bir şehir meclisi üyesi makine mühendisinin siyasi bir belediye başkan yardımcısı tarafından yönlendirildiği iddia edilenler arasında yerini almış görünüyor.

İddialara göre, Benzer şekilde organize sanayide yapı kullanım izin belgesi almak için binasını bitiren fabrika Sahipleri’nden yardım talep edildiği bir dönem gündeme düşen bir diğer başkan yardımcısı adına bir kısım para mevzusu vardı yatırılan paranın ise organize deki bu fabrika sahibinden verilen izin karşılığında alındığı iddia ediliyor.

İddia edilene göre bu tip organize sanayi üst kullanım izinleri içinde bir diğer siyasi parti döneminde bağışların Turgutluspor üzerine yapıldığı ama paraların kulüp kasasına girmediği iddia ediliyor. İddialar arasında birde Turgutluspor kulübünün 2.2 trilyon ödenmemiş bir borç ile karşı karşıya olduğu bu borcun nasıl yapıldığı bu borçların tahsili için icra takibinin başlatıldığı ayrıca bu borç sebebiyle Turgutluspor Yönetimi'ne ihtarla bildirdiği iddialar arasında yerini almış durumda Turgutluspor taraftarı tedirgin yöneticilerin bu konuda sessiz olması tedirginliği bir kat daha arttırıyor iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini almış görünüyor.

Not: Ayrıca bu ay içerisinde Turgutluspor'a resmi bir icra tebliğ edildiği iddia ediliyor.

Turgutluspor'a gelen bu icra nereden geliyor. Turgutluspor kimlerin elinde bu icranın kimden geldiği ve nekadar olduğuda ayrıca merak konusu haline geldi.

Bir iddiada var ki benimde kafamı çok kurcalayanlar arasında hatırladığım kadarı ile yerel seçimlerden önce seçim çalışmalarının gündem konusu yapılan yolsuzluklara dur denilecekti peki dur denildimi bunların tek tek hesabı sorulacaktı soruldu mu sorulduysa neden halk bilgilendirilmiyor bu konuda halkın bir bilgisi yada haberi yok sorulmadıysa neden Sorulmuyor sorulmamasının nedenleri arasında neler var tabi bunlar gizli konular olduğundan pek konuşulmuyor  ancak biz zamanımız oldukça bu konularda konuşacak sizlerle bu konuları paylaşacağız.

Selam ile..

Devamı Gelecek…

Ergenekon?

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!