Turgutlu'da Bozkurt Görünümlü, Ülkücü Geçinen, Sözde Milliyetçi, Yönetici ve İdareciler!... - Haşim Karataş

Turgutlu'da Bozkurt Görünümlü, Ülkücü Geçinen, Sözde Milliyetçi, Yönetici ve İdareciler!...


Sevgili okurlarım kısa bir aradan sonra tekrar merhaba ramazan aynızın hayırlara vesile omasını temenni ediyorum.

Turgutlu'da Ülkücü ve Milliyetçi görünümlü ama aslı öyle olmayan kendilerini bu şekilde kamufüle ederek idareci ve yöneticilik yapan, siyasiler biz sizin kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz. 

Bozkurt yapmayı kendilerine yakıştıramayanların, Zafer işareti yaparak milliyetçi kesimin oylarına talip olduklarına da bu dönemde şahit oluyoruz.

Unutmayın!... 

Çok yakında sizler tek tek deşifre olacaksınız.

''Bozkurt işareti'' yapmayı kendilerine yakıştıramayan, ancak ''zafer işareti'' yaparak  milliyetçi ve ülkücü kesimin oylarına talip olanlar sizin bu yaptığınız deli saçmalığından başka bir şey değildir. Görünen o ki, Milliyetçilerin oylarına talip olanların, Ne Ülkücülükle, Nede Milliyetçilikle uzaktan yada yakından ilginizin ve alakanızın olmadığı gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. 

Siz artık biliyorumusunuz. 

Bozkurt görünümlü, Ülkücü geçinen, Sözde Milliyetçiler... 

Sizde kendinizce haklısınız, Bozkurt işareti yapmayı kendinize yakıştıramıyorsunuz.

Bakın ben size yaşanmış bir gerçek olayı hikaye tarzında anlatayım. 

Belki ozaman nedemek istediğimi anlayabilirisniz.

Yıl 2011 seçimleri Turgutlu'da satart almış, Atatürk bulvarı üzerinde bulunan MHP'nin seçim bürosunun önüne bir HDP'linin gelerek zafer işareti yapması sonrası orada bulunan yöneticilerden kimsenin tepki göstermemesini bir kenara bırakıyorum. Davasını içinde yoğun bir duyguyla yaçşayan Ülkü Ocakları mensubu bir gencimizin bunu bir tahrik olarak görüp şiddetle karşı çıkması ve orada zafer işaretini yapan kişi'yi şiddetle oradan uzaklaştırması  Gerçek Ülkücü ve Milliyetçi gençlerin ve Dava adamlarının ne kadar bu konulara hassas olduğunu göstermiştir.
oy saki şimdilerde kimin eli kimin cebinde belli değil!...

Bir bakıyıyoruz. Ülkücü ve Milliyetçiyim  diyen biri çıkıyor. Zafer işareti yapıyor, Bir diğeri çıkıyor rabia işareti yapıyor, bir diğeri de MHP'liyim Ülkücüyüm, Milliyetçiyim Davama ve liderime gönülden bağlıyım diyor ardından Recep Tayyip Erdoğan nağraları atıyor.

Bir diğeri ise ortaya çıkıp Milliyetçi kesimin Ülkücülerin oylarına talip olup yanında sözde ülkücü ve milliyetçilerle ortalıkta millete bir şeyler anlatmaya çalışıyor. 

Sormak istiorum?

Sizin akıl hocanız kim?

Bu saçma sapan davranışları sergileminizi hangi akıl sizden istiyor.

Siz kim ve kimin güdümünde böylesine saçmalıklar yapıyorsunuz.

Benden size bir tavsiye size verilen değeri boşa harcamayın.

Size olan güveni sarsmayın.

Size inananları yarı yolda bırakmayın.

Size gönül verenleri hayal kırıklığına uğratmayın.

Atalarımızın bir sözü vardır ben genelde bu sözü çok kullanırım. Atalarımız der ki; '' Anlayana davul zurna, Anlamayana sivri sinek saz'' bilmek anlata bildim mi? Anlasanızda olur anlamasanızda ama ben çok iyi biliyorum ki böyle giderseniz bu millet size anlatır.

Yazımda isimleri zikretmeden,kimseyi rencide etmeden,kimseyi kırmadan,kimseyi zan altında bırakmadan, azıma son vermek istedim.

Umarım yapılan yanlışlardan bir an önce dönülür.
Saygılarımla.

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!