Haşim Karataş

''SİZ TURGUTLU'YU REZİL ETTİNİZ''

Haşim Karataş

Yerel seçimler öncesi Başkan Şirin’nin ‘’Siz Turgutlu’yu rezil ettiniz’’ sözü meydanlarda yankı uyandırmıştı. Yerel seçimlerin üzerinden 1,5 yıl sonra Turgutlu sokaklarında aynı sözlerin kendisi için yankılandığını duymak çok garip bir durum diye düşünüyorum.  Sokağın nabzını vatandaşın sıkıntısını görmezden gelmek özelliklede en son yaşanan otopark konusunda ki geri adım atılması vatandaşların tepkisine neden olduğu gibi birde seçimler esnasında meydanlarda söylemiş olduğu bu sözü acaba kendisi için mi söyledi diye düşündürüyor.

Peki Turgutlu’da neler oluyor…

Turgutlu her geçen gün kaybediyor bu durumu görmezden gelen idareciler ve Turgutlu’nun büyük ülkü devlerinin bile dinlenmediği bir yöneticilik anlayışıyla baştakilerin görmedim duymadım bilmiyorum havaları da ayrı bir mesele…

Maalesef ortada bir kazan var kaynıyor ve Turgutlu’da kime dokunsan kan ağlıyor…

Büyükşehir ile aynı parti altındasınız hep siz veriyorsunuz ama alamıyorsunuz…

Sözde büyükşehir, ancak özünde ise köy,

Bu iş yılan hikayesine döndü yöneticilik yapmak her baba yiğidin harcı değil ya işinizi hakkıyla yapacaksınız hakka hizmet edeceksiniz yada çekip gideceksiniz. Turgutlu daha iyisine layık, eğer yapamayacaksanız bırakın yapacaklar gelsin.

Yemeyenin malını yerler misali ben yiyemedim al sen ye dercesine Turgutlu’muzun değerleri artık yok oluyor. Atık ellerini Turgutlu’dan çekmeliler Turgutlu güçlü bir kasaba kendi ayakları üzerinde durmasını iyi bilir.

KUKLA OYUNU

Siyaset bir kukla oyunudur.

Siyasetin içindekiler kendilerini kuklayı oynatan sanatçı zannederler ama gerçekte aslında onlar ipin ucundaki kuklalardır.

Peki bu kukla nasıl oynatılıyor?

Bu oyuna bazıları bilerek katılır, bazıları da bilmeden. Sahnede bir kukla olduğunu fark ettikleri zamanda zaten iş işten çoktan geçmiştir.

Artık iki seçenek vardır; Ya dev çarkın dişlileri arasında ezilmemek için bu kirli oyunda bir kukla gibi oynamaya devam edecektir yada oynatılmaktan vazgeçecektir.

Bu oyunu her zaman oynatan kazanır siz oynamıyor oynatılıyorsunuz kısaca hiç bir ağırlığınız yok sizi kaale alanda takan da yok

Artık söz değil bir çözüm üretin ve Turgutlu’ya gerçekten hizmet edin.

Aksi takdirde söylediğiniz ‘’Siz Turgutlu’yu rezil ettiniz’’ sözü dönüp dolaşıp kendi ayağınıza dolanır. Yakındır bu sözün sizin için birileri tarafından söylenmesini garipsemeyin yumruğunuzu vurma zamanı geldi de geçiyor.

Turgutlu’da Halka hizmet,  Hakka hizmet, anlayışıyla Gelişen ve Yükselen Şehir sloganıyla yola çıkan Başkan Şirin verdiği sözleri tutmayıp söylediklerini yerine getirmeyip güven kırıklığı yaşatıyor. En son yaşanan otopark konusunu ise hiç konuşmak istemiyorum hani bazen derler ya konuşturmayın beni diye evet konuşturmayın beni konuşursam susturamazsınız…

Sevgili okurlar Turgutlu bizim bizler her şeyi görüyoruz tabi sizlerde…

MHP Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in seçimler esnasında ısrarla meydanlarda söylemiş olduğu bu sözleri Turgutlu Halkı unutmadı.

Sanırım öyle görünüyor ki; Şimdi o söz döndü dolaştı kendi ayağınamı dolandı sizce eğer öyleyse haydi hayırlısı diyelim ozaman....

Her şerde bir hayır, Her hayırda ise bir şer vardır sözünden yola çıkarsak büyük lokma yemek ama büyük konuşmamak varmış. 

AtalarımızIın sözlerinden dersler almak gerekir bazen.

Yerel seçimler yaklaştığında nedemişti Başkan Şirin ‘’SİZ TURGUTLU’YU REZİL ETTİNİZ’’ evet ozaman öyleydi.

Şimdi ise Turgutlu bu sözü size söylüyor. ‘’SİZ TURGUTLU’YU REZİL ETTİNİZ’’ ?

Selam ile...

Yazarın Diğer Yazıları