Türker Akın Sağlık

TAHAMMÜLSÜZLÜK!

Türker Akın Sağlık

Kısır tartışmaların egemen olduğu bir toplumda; yaşanan şartların değerlendirilmesi ve olumlu bir atmosferin oluşması mümkün değildir. Sadece Güç ve kudret ifade eden siyasal anlayışlarla; Militan Demokrasi/Tahammülsüz Egemenlik zihniyetleriyle…Feodal Führerlikler inşa edilir. Tek Tip Siyasal zihniyet-Tek Tip Doğru-Kapalı Emrivakilere dayalı Otoriter Faşizmin Karargahıdır. 6 sene sonra bir yüzyıllık süreç tarihi bitecek.

Değişen nedir?Eğitimde terakki mi elde edildi? Ekonomik refah toplumu mu meydana geldi? Siyasal şuur gelişmesiyle. Tahammüle dayalı. Anlayışın hâkim olduğu bir toplum mu inşa edildi?

Adalete dayalı bir Toplumsal düzen mi inşa edildi? Üniversitelerinde; teknolojik devrimleri gerçekleştirmiş…80 Milyon nüfusun Aydınlık bir geleceğini inşa eden Kürsüler mi kurulmuş? Hapishaneler yerine. Okullar ve Akademik Kuruluşlar mı inşa edilmiş? Bilim mi? Bağnazlık mı gelişmiş?..

Her 10 sene de bir darbe ve cuntaların egemen olduğu….’Yıkın ve konuşturmayın!’ söylemleriyle…Düşünen ve konuşan bir topluma tahammül edilmeyen ‘Dipçikli Postal Demokrasisi mi’ sundular bu ülkeye? Her 10 sene de bu projelerle. Toplumu iğdiş etmeye gayret etti Faşist Darbeciler… Kendi sülale ve yakınları ‘Faşist Darbe Cuntasının Zengin Senyör ve Baronesleri’ olarak ‘’EGEMEN OTORİTER SINIF’ oluşturmuştu.

Hatta Tahsin Şahinkaya ve Kenan Evren Faşisti yargılandıkları sırada’ ’Bugün olsa aynı darbeyi yapar-Cunta tesis ederiz!’ diyecek kadar Egemen Faşistti.. Mamak İşkencecisi Raci Tetik’Bugün olsa aynı işkenceleri yaptırırdım!’ diyecek kadar vahşiydi.. Yargı sistemleri ile istediklerini mahkûm ettirdiler… İstediklerini vatandaşlıktan attılar… Toplumu abluka altına alan yasaları Danışma meclisleri yapmıştı.

Sendikalar kısır bırakılıp. Üniversiteler YÖK BAŞKANI İHSAN DOĞRAMACI İLE DOĞRANMIŞTI.. Tonton Özal üretmişler….. Az zamanda ‘Köşe Dönenler!’ tanıtılmış…’Rüşvetin belgesi mi olur lan P…K!’ DİYEN Selim Edes ve muhatabı E.Civanları TV Ekranlarından seyredecekti TOPLUM.. Çikita Muz demokrasis isteyeceklerdi.

Siyasal yasaklarla doldurulmuş Liberalizm. Masalcı Teyzeler….

Akşam Saatinde Adile ablalar vardı.. Papatyalar Düzeni. Vurguncu Neo/kapitalizm ‘FETOCU YEŞİLERLE BERABER İŞGALİNE BAŞLAYACAKTI’ o dönemle. Cuntacılar ve Amerikancı Joe Özal Topluma FETO TİPİ DİN….

FAYSAL FİNANS TİPİ BANKA.

Cüppeli Bülent Tipi Masal Dünyası bulacaktı sizlere. Krediler… Hibeler. Desteklemeler….Bir şirket gibi er yeri saracaktı……Bu kuruluşlardan FETOCU İŞGAL GÜÇLERİ FAYDALANDIRILACAK…Milyar Dolarlık Güce ulaşması sağlanacaktı..

Bu ŞEYTANİ ABLUKA ÖVÜLE ÖVÜLE GELDİ RIHTIMA..

Cuntaların… Darbelerin Kucağında Süt emen Veled-i Zina Mahsulü Fetocu Abluka ile 15/Temmuz gecesi uyandınız hep birden. Cüppeli Fetocu Bülent Bile o gece uyandı…’’Bana Ahmak diyebilirsiniz!’ diye….

O’nun uyanması neye yarayacaktı ki? Manisa Fetocu Ablukayla Binlerce Bürokrat ve memuru Devletin her kademesine yerleştirmişti..Kimler eliyle? Cüppeli Bülent ve avanesiyle..

15/Temmuz gecesi HORTLAYAN FETOCU TERÖRİZM VE YAKTIKLARI-KATLETTİKLERİ CANLARIN VEBALİNİ NASIL ÖDEYECEK CÜPPELİ BÜLENTLER ACABA?..

Bizler; Bütün olumsuzluklara rağmen…

DEMOKRASİ VE TAM BAĞIMSIZLIK DİYORUZ…

YASAKLARDAN UZAK BİR DEMOKRASİ!.... T.A.S

Yazarın Diğer Yazıları