Tarla Kurultayı İmzacıları!.. - Ahmet Orhan

Tarla Kurultayı İmzacıları!..


HAİNE TAHAMMÜL, YENİ İHANETLERE KAPI AÇMAKTIR!
 
Özellikle son bir kaç yıldır Tüm Türkiye'de MHPye karşı yürütülmekte olan, fikriyatımızın tasfiyesine yönelik ihanet hareketleri belki de en yoğun olarak Manisa'da yürütülmektedir. 
 
Bu çerçevede olmak üzere geride bıraktığımız günlerde Tarla Kurultayı imzacıları, yönticilerinin toplu istifası, partileşmesi gibi süreçler tamamlanmıştır.
 
Ancak söz konusu ihanet hareketi içinde bulunduğumuz seçim döneminde mensuplarımızı umutsuzluğa sevk etmek suretiyle moral üstünlük tesis etmek üzere bizce ihanetleri bilinen şahısların istifasını hayata geçirileceği oyunlarına devam edecektir.
 
İşte bu sebeple ister yönetim kademelerinde isterse bir nefer olarak görev yapanlar olsun. Ülkücü Hareketin her mensubu uyanık olmak zorundadır.
 
Unutmayın ki, İhanete Görmezden Gelmek Bu Harekete Belki de Hainlerden daha fazla zarar verecektir.
 
Türk Milliyetçiliğine gönül vermiş değerli Ülküdaşlarım. Hepinizin çok iyi bildiği gibi, Hain Tarla Kurultayı sürecinde tüm teşkilat yönetim kademelerinin toplu istifasına maruz kalmış olan, Manisamız'da ihanet odaklarının görevleri tamamlanmamış olacak ki bugünlerde aynı şer odakları tarafından yeni yeni oyunlar devreye sokulmaktadır. 
 
Tarihimizin bir çok döneminde emsalleri görülen Hırs ve öfkelerinin sonucunda Türkün düşmanlarının eline düşmüş olan bu zihniyet girdikleri ihanet yolunda uçurumla bitmesi mukadder yolculuklarına koşarak devam etmektedirler. 
 
Onlar uçurumlarına koşarken Davasına SADAKATi şeref madalyası gibi göğsünde taşıyan bizlere düşen ise birbirimize kenetlenerek daha çok çalışmak ve oyunları boşa çıkarmaktır.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
07Şub

Büyük Acı

19Ekm

Ekonomide Neler Oluyor

15Eyl

Abalıoğlunda Neler Oluyor

08Eyl

Üzümün Izdırabı

14Eyl

Rossi Süleyman ve Kaymakam