YALAN VE İFTİRALARLA KİMSEYİ KANDIRAMAZSINIZ

AK Parti Manisa Milletvekili Av. İsmail Bilen Kula Diyanet-Sen İlçe Temsilciliğinin düzenlediği 'Kaynaşma ve Yardımlaşma Etkinliğinde Memur-Sen ve Diyanet-Sen Temsilcisi Ali Osman Sönmez, İmam ve Müezzinler ile bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

AK Parti Manisa Milletvekili Av. İsmail Bilen Kula Diyanet-Sen İlçe Temsilciliğinin düzenlediği 'Kaynaşma ve Yardımlaşma Etkinliğinde Memur-Sen ve Diyanet-Sen Temsilcisi Ali Osman Sönmez, İmam ve Müezzinler ile bir araya geldi. 
Kula Kır Düğün Salonu'nda düzenlenen programda Bilen yaptığı açıklamada; Bizimle müttefik görünüp içimizdeki terör örgütlerini vardiyalı veya hepsini aynı anda kullanan dost görünümlü ülkeler var" dedi.

Bilen burada yaptığı konuşmada, "İçimizde dost görünüp terörü azdıran hainler var. Bunların hepsi şuanda hayır cephesinde saf tutmuş durumda. Milletin değerleriyle adeta alay edercesine yalan ve iftiralar ile şavaş açmış durumdalar. Rabbim bunlara kötü emellerini sergileyecek fırsat vermedi vermeyecekte. Bunlar toplum tarafından dışlanmış ve vatan haini olarak tescillenmiştir. Haçlı Ordusu sanıyor musunuz ki geçmişteki iddialarından vazgeçmişlerdir. İçimizdeki vatan hainleri ile sinsi planlar yapıp toplum değerlerimize saldırıyor. İşbirlikçileri ile bu ülkede ekonomik kriz çıkarmak istediler. Bunlar yüksek faizli ve IMF'e borçlu olduğumuz dönemlerin özlemi içerisinde. 15 Temmuzda Hain Darbe Girişimi ile maskeleri düştü" dedi.

"Milletin değerlerini benimseyen herkesi karalama kampanyaları ile yok etmek istediler"

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinden hoşnut değiller" diyen AK Partili Milletvekili, "Bu milletin değerlerine sahip çıkan liderleri hiçbir zaman kabullenmediler. Öldürdüler ya da darbelerle indirdiler. Milletin hassasiyetini paylaşıyoruz diye geçmişte partilerimizi kapattılar ve siyaset yapmamızı engellediler. Evlatlarımıza dini terbiye vermek için Kur'an Kursuna gönderdiğimizde fişlemeye başladılar. İmam Hatiplerin önünü kesmeye başladılar. İmamlarımıza ölü yıkayıcılar değip alay ettiler. Eskiden beri hakla batılın mücadelesi devam ediyor. İlanihaye mücadelemiz devam edecek. Mücadelemizde Allah'ın izniyle zafere ulaşacağız. Artık eski Türkiye yok. Geçmiş yıllarda hastanelerde hastaların nasıl rehin kalındığını, yeni doğmuş çocukların annelerinden nasıl alındığını, cenazelerin nasıl morglarda rehin tutulduğunu, para ödeyemeyenin nasıl muayene edilmediğini unutmayacağız. Bunlar artık geçmişte kaldı Allah'ın izniyle. Ülkemizde 50 yılda yapılamayanları 15 sende AK Parti hükümetleri yaptı. Geçmişe dönüp bakın tek başına iktidar dönemlerinde kalkınma ve istikrar olurken koalisyonlarda ise gerileme olmuştur. Cumhurbaşkanı - Başbakan kavgaları nedeniyle sıkıntılar yaşanmıştır. Mevcut sistem buna müsait, nitekim de bu durum istikrar olmayan her dönemde yaşanmıştır. Darbe ve Muhtıralar mevcut anayasanın bir eseridir. Bizler bunu değiştirmek zorundayız. Bu milletin değerlerine sahip çıkan bir lider var. Bizler "Yaradılanı Yaradandan ötürü, insanı insan olduğu İçin sevdik ve bu milletin değerleri ile çatışmadık. Milletimiz liderine güveniyor ve destekliyor. Recep Tayyip Erdoğan baki değil. Bileceğizki hepimiz kuluz ve ölümlüyüz. Bu dünya Süleyman'a kalmadı Recep Tayyip Erdoğan'a da kalmayacak. Bizden sonra çocuklarımıza bir daha darbe olması imkansız olan bir sistemi getirmek boynumuzun borcudur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunun mücadelesini vermektedir. AK Parti hükümeti dönemimde istikrar olmuştur. Birgün milletimiz bize sizi değiştelim dediğinde eskisi gibi koalisyonlar hükümetleri değil tek başına iktidar olcak bir hükümetin sisteminin kalıcı olarak ülkemizde olması en büyük isteğimiz. 16 Nisan'da oylayacağımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde en önemli getirisi istikrar ve milletin değerlerine sahip liderler olması içindir. Yeni Sistem ile eğerki milletin değerleriyle çatışır ve göstermelik şeylerle milleti kandırmaya çalışırsan sandıkta cevabını alırsın. Getirdiğimiz sistem tamda bunu öngörüyor. Seçmen sayısının %50+1'nin oyunu almadıkça iktidar olamayacaksın. Bu da siyasi partilerin toplumun bir kesimin değil, her kesimini kucaklamak zorunda bırakacak. İktidar olmak için milletin değerlerine gönülden bağlılık esas alınmak zorunda kalınacak. Millette samimiyetine güvenirse sadıkta sana yetki verir ve görev yaparsın. Millete hizmet edersin çalışırsın veya makam mevki kaygısına düşer hizmetten yoksun olursan millet sandıkta cevabını verir" şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN