UYUŞTURUCU OPERASYONU! 8 GÖZALTI

Manisa İl Merkezinde yapılan Uyuşturucu üzerine yapılan şafak operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu Suçları İle Mücadele Daire Başkanlığı, bölücü terör örgütünün en önemli finans kaynaklarından biri olan uyuşturucu satıcılarına yönelik yurt genelinde operasyon kararı aldı.
200 POLİS KATILDI
Manisa Emniyet Müdürlüğü'nün Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şubesi koordinesinde il merkezindeki sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı. Sabah saatlerinde Manisa Emniyet Müdürlüğü'nde toplanan 200 ekip, eş zamanlı olarak önceden belirlenen adreslere baskın yaptı. Operasyona, Özel Harekat timlerinin yanı sıra Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şubesi'nden 200 polis katıldı.

DİDİK DİDİK ARADILAR
Terör örgütü yandaşlarının sokak gösterilerine sahne olan bölgelere zırhlı araçlar eşliğinde giden ekipler, belirlenen adreslere girdi. Çelik yelekli timler, uzun namlulu silahları ile binaların çevresinde güvenlik önlemi alırken, uzman polisler dolapları, evlerin yataklarının altına ve çatılardaki güvercin kafeslerine kadar didik didik aradı. Uyuşturucu operasyonları için eğitilen köpeklerin de kullanıldığı operasyonda bir Miktar esrar maddesi ele geçirildi.
8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Yaklaşık 2 saat süren operasyonda, 8 sokak satıcısı gözaltına alındı. Göz altına alınan B.K K.İ E.K M.T H.D S.G E.B ve E.B Sağlık kontrolü için Manisa Devlet Hastanesine getirilen uyuşturucu satıcıları, sorgulanmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldüler.
Öte yandan gözaltına alınan 8 kişiden 4’nün cezaevi firarisi olduğu, ayrıca 8 kişinin 1 yıl ile 10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Haber :SERKAN ÖZCAN

Bakmadan Geçme