Turgutlu'ya 3 Yeni Müfreze

Olası yangın durumlarında vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Selvilitepe...

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine 3 yeni itfaiye müfrezesi kazandırdı. Olası yangın durumlarında vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Selvilitepe, Urganlı ve Kabaçınar Mahallelerinde müfrezelerin hizmet vereceğini söyledi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezelerini bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesine 3 yeni müfreze daha kazandırıldı. Selvilitepe, Urganlı ve Kabaçınar Mahallelerinde konuşlandırılan müfrezeler, olası yangın durumlarında vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için görev başında olacak. İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye’sinin eğitim, lojistik ve yapılanma anlamında oldukça iyi durumda olduğunu söyledi. Gül, yeni müfrezelerin Selvilitepe, Urganlı ve Kabaçınar Mahallelerinde konuşlandırıldığını belirtti.

 

Bakmadan Geçme