Turgutluspor'a Oda Başkanından Destek

TFF Bölgesel Amatör Ligde sezonu lider tamamlayarak, final maçı oynamaya hak kazanan Turgutluspor içi adeta tüm ilçe seferber oldu, ilk şampiyonluk primi ise Bakkallar Odası Başkanı Ergun Çolak'tan geldi.

TFF Bölgesel Amatör Ligde sezonu lider tamamlayarak, final maçı oynamaya hak kazanan Turgutluspor içi adeta tüm ilçe seferber oldu, ilk şampiyonluk primi ise Bakkallar Odası Başkanı Ergun Çolak’tan geldi.

22 Nisan Cumartesi günü Bursa’nın Karacabey ilçesinde İstanbul temsilcisi Erokspor ile final maçı oynayacak olan Turgutluspor için adeta ilçe seferber oluyor.

Bugün öğle saatlerinde Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer’i ziyaret eden Bakkallar Odası Başkanı Ergun Çolak Turgutlusporlu futbolculara şampiyonluk halinde verilmesi için 5 bin TL’lik bir çek takdim etti.

Kendi aşhsı adına imkânları doğrultusunda Turgutluspor’a destek vermek niyetinde olduğunu ifade eden Çolak; BAL Ligi 9. Grupta mücadele edip 9 puan farkla grubunu lider bitiren ve 22 Nisan 2017 tarihinde Karacabey/Bursa’da Erokspor ile PLAY OFF maçı oynayacak olan şehirlerimizin en önemli marka değeri Turgutlu spor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar dileyip maddi ve manevi desteğimizi vermeye devam ediyoruz. Bu kutlu yürüyüşte Turgutluspor kulüp Başkanımız Sayın Hakan Sezer’i makamında ziyaret ederek bizde güzel şehrimiz Turgutlumuz için elimizi taşın altına koyduk. Hafta sonu oynanacak olan şampiyonluk mücadelesine tüm Turgutlu’ları ve Turgutluspor sevdalılarını takımımıza sahip çıkmaya bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Turgutluspor kulüp başkanı Hakan Sezer’de bu davranışından dolayı Çolak’ı kutlayarak takım adına teşekkür ettiğini söyledi.

Bakmadan Geçme