Turgutluspor'a Moral Yemeği

Bölgesel Amatör Ligi 9.Grubu'nda şampiyonluğu daha önce garantileyen Turgutluspor, ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı Bandırma Etispor maçı öncesinde...

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Bölgesel Amatör Ligi 9.Grubu’nda şampiyonluğu daha önce garantileyen Turgutluspor, ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı Bandırma Etispor maçı öncesinde Asbaşkanı Ayhan Çelikdoğan tarafından moral yemeğinde ağırlandı.

           Düzenlenen yemeğe Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in yanı sıra, Kulüp Başkanı Hakan Sezer, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular katıldı. Kırmızı siyahlı oyuncular, kendilerinin her zaman yanında olan Asbaşkan Ayhan Çelikdoğan’a verdiği yemek için teşekkür etti ve referandum sonrası oynanacak olan play off’tan kupayla Turgutlu’ya döneceklerini dile getirdiler.

        Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sosyal Medya Hesabı üzerinden yaptığı açıklamada da şu ifadelere yer verdi. Şirin, Turgutlusporumuzun değerli futbolcuları ve teknik ekibimizle birlikte Macıroğlu Et Mangal'da bir araya geldik. Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımızla keyifli vakit geçirdik. Turgutlusporumuzun başarılarını bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN