Turan '20 Aydır Böyle Oldum Bundan Sonrada Böyle Olmaya Devam Edeceğim

VİDEOLU HABER>>> Turgutlu Kaymakamlığı'nda bir toplantı gerçekleşti. Kaymakam Uğur Turan'nın ziyaretçileri ve toplantıya katılım sağlayanlar arasında, Turgutlu Okuyor Projesi Ekibi Cüneyt Aybey, İmran Kılınç ve Şebnem Duran, Turgutlu Özel Bilge Kent Okulları, Müdüresi Necibe Sertok, Psikolog Danışmanı Merve Doğu, ve Okul Öğrencilerinden biri kız bir erkek öğrenci de eşlik etti Toplantıda Kaymakam Uğur Turan'ın akıcı ve hoş sohbeti toplantıya damgasını vurdu.

Turgutlu Kaymakamlığı’nda bir toplantı gerçekleşti.

Kaymakam Uğur Turan’nın ziyaretçileri ve toplantıya katılım sağlayanlar arasında, Turgutlu Okuyor Projesi Ekibi; Cüneyt Aybey, İmran Kılınç ve Şebnem Duran, Turgutlu Özel Bilge Kent Okulları, Müdüresi  Necibe Sertok, Psikolog Danışmanı Merve Doğu, ve Okul Öğrencilerinden biri kız bir erkek öğrenci de eşlik etti.

Toplantıda Kaymakam Uğur Turan’ın akıcı ve hoş sohbeti toplantıya damgasını vurdu.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ziyaretçilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten ve minik öğrencilerle sohbet ettikten sonra herkese ayrı ayrı düşüncelerini sordu ve sonrasında bir kouşma gerçekleştirdi.

Kaymakam Turan konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Turan; Burada alanda boşluğumuz ne, kültürde sorunumuz ne alt yapıda sorunumuz ne gibi, ağaçlandırmada yeşilde her anlamda detaylı bir tarama neticesinde de diyeceğiz ki;  Zafer Kalkınma Ajansına da proje desteği  yazsıda  yazabiliriz. Turgutlu’nun sigorta analizi bu!

Bu ilçede kısa vadede çalışmaların yapılması gerekiyor şeklinde güzel bilimsel bir çalışma olsun istiyorum.

Arkadaşlarımın çok büyük emekleri var.

O çok büyük emekleri içinde kendilerini gözlerinden öpüyorum. 

Onlarda her hangi bir çalışma ile gelirlerse her türlü desteği veririm.

Basınımız kanlıyla şunu söylemek Turgutlu’ya seslenmek isterim.

20 Aydır Turgutlu’nun kaymakamı oldum. Bundan sonrada ikinci bir emre kadar herkesin kaymakamı olmaya devam edeceğiz.

Her gelene kapımız açık her gelen öneriye faaliyete projeye açık gelenin çalışmalarını destelemekte şiarımızdır. Gelen herkesi  destekledik ama ben müneccim değilim gelmeyenin hangi ihtiyacı olduğunu bazen bilemeyebiliyorum proje anlamında söylüyorum.

Ama vatandaşımız gelmeden vatandaşımıza gitmek esastır.

Herkese gitmemiz sebebi herkesle olmamızın sebebi de devletimiz ve milletimiz ve tarihimiz böyle idareci istiyor.

Böyle bir yönetim çağdaş yönetimde böyledir.

Kaymakam açılışa gider davet edildiği yere gider, halkının içinde olur merhaba der, efendim büyüklerin elinden öper, kadınını erkeğini bilir küçüğünü büyüğünü bilir, her rengi kucaklar. Böyle bir kaymakam olmaya çalıştım yirmi aydır. Bundan sonrada böyle olacağım.

Bu manada  zaman zaman bazı kesimler tarafından küçük eleştiriler alıyorum.

Kaymakam her açılışa gider mi yıllarca bu devlet bu millet sevgi dolu şefkat dolu merhamet dolu işini iyi yapan mesaisine iyi gelen, sahada olan, her rengi kucaklayan kasabayı onurlandıran insanları istedirler. Biz bu yörenin kaymakamıyız ve insanıyız böyle bilinmesini bütün kamuoyuna bir kez daha açıklamak istiyorum.

Biz haddimizi biliyor, bizi sevmeyeni de sevecek kadar erdem sahibiyiz.

İncinsem de incitmemek yolumuz dur. Bu yolun yolcusu olacağız inşallah. Az yiyeceğiz  az konuşacağız, az uyuyacağız, ama devletimizi milletimizi yücelteceğiz, herkese gideceğiz,  gitmeye de devam edeceğiz, bundan sonra daha çok seveceğiz. Ne ararsan ara kendinde ara diyeceğiz.

Kasabamızda yeni bir ritim, yeni  iğme yeni güzelliklere imza atacağız. Ayrıca arkadaşlarımızın yenilikler konusunda çalışmalar yaptığını, özellikle nisan ve mayıs ayı içerisinde kültür ve sanat ile ilgili çok değerli bir çalışmayla da sürpriz olsun Kasabalılarımızın karşısına çıkacağımızı, Kasabalıların da gurur duyacağını şimdiden ifade ediyorum dedi.

Turgutlu Özel Bilge Kent Okulları, Müdüresi  Necibe Sertok, Psikolog Danışmanı Merve Doğu, ve Okul Öğrencileri Kaymakam Turan'a ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür ettiler. Kaymakam Turan, Ziyaretçilerini kapıya kadar eşlik ederek uğurladı ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkürlerini iletti. 

Haber: Haşim KARATAŞ

 

 

Bakmadan Geçme