TİNERCİLER MİNİBÜS YAKTI

Manisa'da kullanılmayan araçta yangın çıktı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangının tinerciler tarafından çıkarıldığı ileri sürüldü.

Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde kullanılmayan araçta yangın çıktı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangının tinerciler tarafından çıkarıldığı ileri sürüldü.

Olay, Şehzadeler İlçesi Galericiler sitesi arkasında bulunan boş bir arsada saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Kullanılmayan ve hurdaya ayrılan minibüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Minibüste alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyük Şehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri tazyikli su ile yangına müdahale etti. Yaklaşık 15 dakika süren yoğun çalışmaların ardından alevler kontrol altına alındı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangında araçta ağır hasar oluştu. Çıkış nedeni henüz tespit edilemeyen yangının minibüse gece saatlerinde barınak olarak kullanan tinerciler tarafından çıkarıldığı öne sürüldü.

Bakmadan Geçme