TAHSİN BOZKURT'A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Tugutlu Kocatürk Okulları Kampüsü Genel Müdürü Tahsin Bozkurt'a Ziyaretler durmak bilmiyor.

Tugutlu Kocatürk Okulları Kampüsü Genel Müdürü Tahsin Bozkurt'a Ziyaretler durmak bilmiyor.

Turgutlu Halil Kale Fen Lisesinden Emekli oldutan sonra Kocatürk Okulları Kampüsü Genel Müdürü olarak mesleki hayatına devam eden Tahsin Bozkurt ziyeretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Tahsin Bozkurt'u Eski AK Parti Belediye Başkanı Serhat Orhan eşi Türkan Orhan Orka Tarım Sahipleri, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve Ahmetli Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Palmero Collection Firmasının sahibi İsmail Sadi Doğan, Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli ve Eşi Özlem Kirezli, Eski MHP Belediye Başkanı Yasin Hoşbilgin zirette bulundu.

Ziyaretçileri karşılamaya okul aile birliğide katıldı. Ziyaretçileri karşılayanlar arasında, Hayal DAĞLICAN (BAŞKAN), Ferah TENDİK (BAŞKAN YRD.), AytülARTUN (BAŞKAN YRD.), Saadet EĞERCİ(ÜYE)

İDARECİLER; Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü Genel Müdürü Tahsin BOZKURT, Okul Müdürü Özlem TÜZÜN, Müdür Yardımcıları : Remziye ÖNK  ve Mustafa Kadir BOZDOĞAN, Halkla İlişkiler Md.: Arzu KOBİLAY eşlik etti.

Okul yönetimi ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ilettiler ve herkese teşekkür ettiler. Tahsin Bozkurt ziyaretçileri ile tek tek ilgilendi ve ziyaretçilerine teşekkür etti.


 

Bakmadan Geçme