SOMA'DA MURAN MAAN BAŞKAN SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Soma İlçe Başkanı, yapılan kongrede Murat Maan başkan seçildi. Soma Belediye düğün Salonu'nda gerçekleşen kongrede Murat Maan, başkan seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Soma İlçe Başkanı, yapılan kongrede Murat Maan başkan seçildi.

Soma Belediye düğün Salonu’nda gerçekleşen kongrede Murat Maan, başkan seçildi.Soma Belediye Düğün Salonun da gerçekleşen kongrede Murat Maan 184 oy alırken,Mevcut MHP Soma ilçe Başkanı Vedat Erdem 109 oy aldı.6 oy geçersiz sayıldı.

Soma’da Murat Maan’nın MHP İlçe Başkanı Seçilmesinden sonra,Soma’da ülkücü camia tarafından sevinçle karşılandı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay partisinin Soma ilçe teşkilatının kongresine katıldı. Kongrede yaptığı konuşmada Akçay “MHP, Türkiye’nin ve Türk milletinin gelecek sigortasıdır. 48 yıldır MHP’nin siyasi pusulası hiç şaşmamıştır. Dün ne dediysek bugün de aynı düşündeyiz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Soma ilçe teşkilatı kongresi 8 Nisan günü Soma Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti. Kongreye katılan MHP Grup Başkanvekili Manisa milletvekili Erkan AKÇAY partililere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında MHP’nin konjonktürel değil, ilkeleriyle hareket eden bir parti olduğunu belirten Akçay “48 yıldır millete rağmen adım atmadık, bundan sonra da atmayacağız. Türk devletinin varlık haklarını, egemenlik vasıflarını tahrip etmek isteyenlere hoşgörü göstermedik, göstermeyeceğiz. Çözüm ve çare odaklı siyaset tercihimizi hep koruduk, bundan sonra da koruyacağız.” dedi.

“Kimseye diyet borcumuz olmamıştır”

Konuşmasında MHP’nin kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin önünü açmak, siyasetteki, ekonomideki, sosyal yaşamdaki sorunları ve tıkanıkları aşmak için elini her zaman taşın altına koyarak sorumluluk ve inisiyatif aldığını belirten Akçay, “MHP devletin bekası, milletin birlik ve beraberliği için 40 yıl önce ne dediyse bugün de aynı şeyleri savunmaktadır. İlke ve ülkülerimizden hiçbir sapma yoktur. Ne zaman sistem tıkansa MHP sorunun değil çözümün tarafında, karanlık dönemlerde milletinin, devletinin yanında yer almıştır. Biz, demokrasiye ve hukuk devletine sahip çıktık, mili devlet ülkümüzden vazgeçmedik, üniter devlet yapımızın savunuculuğunu ne pahasına olursa olsun yerine getirdik. Doğru siyaseti doğru zamanda uyguladık. Gelişmeleri sadece bugün için değil, dün-bugün-yarın perspektifiyle yorumladık. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben şiarını felsefemizin özüne yerleştirdik. Bu özden hareketle hiçbir zaman sorumsuz davranmadık; günübirlik yaşamadık; istismara bel bağlamadık; siyasetimizi aldatma ve kandırma üzerine kurmadık; akıntıya yön vermek için gayret gösterdik. Kimseye diyet borcumuz olmadı; siyasetimizde pazarlık, arka kapı görüşmesi, menfaat beklentisi yoktur, olmamıştır; olmayacaktır. Biz bu ülkeyi her zaman karşılıksız sevdik.” dedi.

Kongreye, MHP Manisa Milletvekilli Erkan Akçay,MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk,Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük,Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı, İl Başkan yardımcıları,Eski MHP Manisa Milletvekilli Ahmet Orhan ve partililer katıldı.
Haber :Osman Onay
Editör :Osman Onay
MHP Soma İlçe teşkilatı kongresi çekilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme