Sırrın Ardından isimli çini sergisi açıldı

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Çini kursiyerlerinin 'Sırrın Ardından' isimli sergisi Belediye Sanat Galerisinde açıldı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem, Sanat Atölyesi Sorumlusu Umut Ak ve Çini kurs öğreticisi...

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Çini kursiyerlerinin “Sırrın Ardından” isimli sergisi Belediye Sanat Galerisinde açıldı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem, Sanat Atölyesi Sorumlusu Umut Ak ve Çini kurs öğreticisi Berna Özkan ile öğrencilerinin katılımı ile açılan sergi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Açılış konuşması yapan Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Sorumlusu Umut Ak, Akhisar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Çini kursiyerlerinin dönem boyunca yaptığı eserlerin sergilendiğini belirtti. Çini kursu öğretisi Berna Özkan ise yaptığı açıklamada 5 yıldır Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde faaliyet gösterdiklerini eğlenceli vakit geçirerek harika eserler meydana getirdiklerini vurguladı.

Çini kursiyerlerinin yaptıkları eserleri yakında takip ettiğini ifade eden Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin ise “eserlerin bin bir marifetle inşaa edildiği belli oluyor. Tüm kursiyerlerin ellerine sağlık” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN