RONA 'MECAZİ GÖLGELER'İ TANITTI

Manisa'da kitap okuma alışkanlığını arttırmak için çalışmalarını sürdüren Yunusemre Kent Konseyi, bu kez Avukat Ümit Rona'yı ağırladı. Kaleme aldığı Mecazi Gölgeler kitabını tanıtan Rona, kitapseverlerin sorularını yanıtladı.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Manisa’da kitap okuma alışkanlığını arttırmak için çalışmalarını sürdüren Yunusemre Kent Konseyi, bu kez Avukat Ümit Rona’yı ağırladı. Kaleme aldığı Mecazi Gölgeler kitabını tanıtan Rona, kitapseverlerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz ay Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Şık’ın yazdığı ‘Camdaki İzler’ kitabı hakkında fikir alışverişinde bulunan Kent Konseyi Üyeleri bu kez Avukat Ümit Rona’yı konuk etti. Yunusemre Belediye Meclis Salonu’nda Rona’nın son kitabı Mecazi Gölgeler’in masaya yatırıldığı etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Dandin ve İdris Avşar, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, konsey üyeleri, kitabın yazarı Ümit Rona ve çalışma grupları katıldı.

“UFKUMUZU OKUYARAK GENİŞLETEBİLİRİZ”

Toplantıda konuşan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, “Bizler konsey olarak kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla etkinliklerde bulunmaya devam ediyoruz. Burada amacımız özellikle geleceğin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize okumayı sevdirmek. Ümit Rona’nın kaleme aldığı ‘Mecazi Gölgeler’ kitabı özellikle genç neslin kitap okuma alışkanlığı kazanması adına önemli. Okuyarak gelişebilir, ufkumuzu genişletebiliriz. Biz bir farkındalık yaratalım istedik” dedi. Konuşmanın ardından yazar Ümit Rona, kitabı hakkında bilgi verdi, merak edilen soruları yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN