Peker Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu

Şehzadeler Belediyesinin Peker Mahallesinde yapmış olduğu Peker Mahalle Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Peker Mahalle Muhtarlık binasının Osmanlı, Selçuklu Mimarisinde yapıldığını ifade eden..

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Şehzadeler Belediyesinin Peker Mahallesinde yapmış olduğu Peker Mahalle Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Peker Mahalle Muhtarlık binasının Osmanlı, Selçuklu Mimarisinde yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimize yakışır hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediyesinin Peker Mahallesinde yaptığı Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Muhtarlık binası açılış törenine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Şükran Bedir, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak 65 Mahallenin tamamına eşit bir şekilde hizmet götürdüklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Göreve geldiğimizden bu yana eksiden başladığımız bu yolda hamdolsun ki güler yüzlü çalışkan bir belediyeyi kurduk ve 65 Mahallemize eşit bir şekilde hizmetlerimizi götürüyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak, Şehzadeler Park, Kurşunlu Han restorasyonu, Kiraz Pazarı, Veziroğlu Sosyal Tesisleri, Hobi Bahçeleri gibi birçok büyük projeye imza atıyoruz. Rabbim daha güzle hizmetleri yapmayı nasip etsin. Biz çalıştıkça dinleniyoruz, hemşerilerimiz mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz. İnşallah önümüzde kalan 2 yıllık bir sürede de aynı şekilde çalışmaya ve gayret sarf etmeye devam edeceğiz. Bazı mahallelerimizde muhtarlık binaları yoktu. Biz göreve geldiğimizde Muhtarlarımızdan talepler gelmeye başlamıştı. Bunlarla ilgili çalışmaları da hızlı bir şekilde yaptık ve ilçemizin merkezinde 5 tane muhtarlık binası yaptık. Arda, Peker, 2.Anafartalar ve Akıncılar Mahallelerimizin muhtarlık binası sorunlarını çözüme kavuşturduk. Bugün açılışının gerçekleştirdiğimiz Peker Mahalle Muhtarlığımız Osmanlı, Selçuklu mimarisinde yapılmıştır. 3 tane mahallemizde aynı projeyi hayata geçirdik. Arda, 2. Anafartalar ve Peker Mahallelerimizde ki muhtarlık binalarımız bu tarz da olup bina kullanım alanı 22 metrekaredir. Muhtarlık binamızın maliyeti 40 bin TL’dir. 5 tane muhtarlığımızın toplam maliyeti 194 Bin TL’dir. Göreve geldiğimiz günden beri her zaman Muhtarlarımızın yanında olduk. 65 tane Muhtarımıza bugüne kadar hiç birbirlerinden ayırt etmeden sahip çıktık. Mevcut muhtarlık binalarının tadilatlarını yaptık. Bilgisayar ve yazıcıları muhtarlarımıza teslim ettik” dedi.

“ŞEHZADELER BELEDİYESİ 30 YILLIK BİR BELEDİYE GİBİ HİZMET EDİYOR”

Şehzadeler Belediyesinin yeni kurulmasına rağmen 30 yıllık bir Belediye gibi hizmet ettiğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber “Şehzadeler Belediyemiz bundan 3 yıl önce kuruldu. Bugün itibarı ile eksiden aldıkları Belediyeyi 30 yıllık bir belediyeymiş gibi ayağa kaldıran ve bu hizmetleri yapabilen halkımızın ve muhtarlarımızın tümüyle birlikte omuz omuza çalışan Şehzadeler Belediyemiz çok güzel hizmetlere imza atıyor. Belediye Başkanımız bu hizmeti yaparken çok doğru bir hizmete imza atmıştır. Seçilmiş en alt birim olan muhtarlarımız çözüm önerileri ve yollarını en iyi bilenlerdir. Yerel yöneticilerin muhtarlarla diyaloğu azsa, hizmetler mutlaka eksik kalır. Mahallelerde yapılacak olan tüm hizmetlerde Muhatların mutlaka bilginisin olması gereklidir. Bu nedenle yapılan bazı izinsiz kazıların muhtarların bilgisi dışında olmasını doğru bulmadığımı ifade etmek istiyorum. Bu yeni ve modern muhtarlık binamızın tüm Peker Mahallesi halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN