Özgür Özel,  Esnaf Niye 'HAYIR' demeli?

Turgutlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2017 yılı mali kongresini gerçekleştirdi. Kaya Magnesia Otel'de Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunun düzenlendiği Kongrede konuşma yapan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel,  Esnaf Niye 'HAYIR' demeli?

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa'nın Turgfutlu ilçesinde Kaya Kaya Magnesia Otel'de Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunun düzenlendiği toplantıya Katıldı. 

Turgutlu Esnaf Kefalet Koparetifi Başkanı Hasan Hüseytin Coşkun Öncülük ettiği toplantıya, Yönetim kurulu üyeleri,  Bakkallar Odası Başkanı Ergün Çolak, Şöförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, Turgutlu Esnafları ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen kongrede, gelir ve gider izahı ile 2017 yılının tahmini bütçesi planlandı. Kongrede, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Kongereye yoğun ilginin olduğu gözlemlendi.

Kaya Kaya Magnesia Otel'de Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunun düzenlendiği Kongrede konuşma yapan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel,  Esnaf Niye "HAYIR" demeli? ÖZEL; Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda konuşma yapan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel: Esnaf Niye "HAYIR" demelisiniz? Şunu düşünün İngiltere’nin mi darbe yetkisi fazladır Sudan’ın mı, Almanya damı asgari darbe yada terör tehditti olur birleşik Arap emirliklerinde mi yoksa örneğin dünyanın en yüksek demokrasilerinin olduğu Avrupa demokrasilerinde asgari vesayet var yoksa Libya’da, ırakta, İran damı var. Yada tek adam mı var. Son 50 yılda hangi demokrasinin başındaki adamın derdest edil dildiğini yada yok edildiğini gördünüz, ama Libya’da Kaddafi’yi gördünüz başkan, ırakta Saddam’ı gördünüz başkandı, ıranda yaşananları hepimiz biliyoruz. Bir başkan yaratmak ülkeyi teröristlere, darbecilere, ülkeyi ele geçirmesinin hedefini göstermektir.

Ensesine vura vura yönetimi alırlar oysa demokrasi güçlerin yayıldığı bütün sistemlerin güçlü olduğu. Sizden bir tek şeyi düşünmenizi istiyorum. Okuduğumuz bütün köşe yazarları, hesap kitap yapıyorlar AKP’nin oyu bu MHP’li yöreciler şunu yapar, tabanın % şu kadarı hayır verecek Kürtlerden bunu alırız bilmem nerden bunu alırız başkanlık sitemini getirir diyorlar. Turgutlu’da ki Tornacının, berberin, Traktör tamircisinin geleceğe dair hesabı nerde vicdanı nerede, onun torununun çocuğunun yarınları nerde,%50 yakalayınca %49 Ne yapıyorsun Yüzde yüzün kucaklanacağı yüzde yüzün mutlu olacağı bir şey yapmak lazım hep beraber yapmak lazım 16 nisan günü biz ülkenin rejiminin değiştirilmesine karşıyız.

16 Nisan günü eğer hayır çıkarsa cumhur başkanı değişmeyecek başbakan değişmeyecek hükümet değişmeyecek ancak zihniyet değişecek, kasabayı çok seviyoruz, Manisa’yı çok seviyoruz, ülkemizi çok seviyoruz her birinizi ayrı ayrı çok seviyoruz. Bu ülkeyi felakete sürüklemeyenlerin en doğru kararı vereceğine inanıyor her birinizi saygıyla selamlıyorum dedi.

Haber ; Haşim Karataş

 

Bakmadan Geçme