ÖZGÜR ÖZEL'DEN BAŞKAN COŞKUN'A ZİYARET

CHP'den Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ziyaret.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel,  CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş ve Partililer, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Ziyaretçileri Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Coşkun ve çalışanlar karşıladı.

Toplantı odasında yapılan sıcak görüşme dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde genel kurulda güven tazeleyen Başkan Hasan Hüseyin Coşkun ve yönetimini kutlayarak yeni dönemde çalışmalarında başarılar dileyen Özgür Özel: “Esas ziyaretimiz genel kurulda güven tazelediniz. İyi bir genel kurul oldu. Tertibiyle, sunumuyla, gittiğimiz her yerde örnek olarak gösterdiğimiz bir kongre oldu. Referandum süreci yaşıyoruz. Yaptığınız görev icabı içinde evet diyenlerin, hayır diyenlerin olduğu ve tarafsızlığını koruması gereken, tüm üyeleri kucaklaması gereken bir görevdesiniz dedi.

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coşkun, bu anlamlı ziyeret için CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'e CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş'a ve diğer ziyaretçilere yönetimi ve kendisi adına teşekkür etti. Ziyaret renkli anlara sahne oldu. Özel ile Coşkun'nun samimi sohbeti gözlerden kaçmadı.

Ziyaret'te kısa konuşma yapan, Özel'in daha sonra Turgutlu Ticaret Odasına bir ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme