Manisa TSO Sakız Adası Ticaret Odası'nı konuk ediyor

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası hafta sonu Sakız Adası Ticaret Odası'nı misafir ediyor. 20 kişilik bir heyetle Manisa'ya gelecek olacak Yunanlı işadamları iki gün sürecek olan program çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecek olan toplantıya katılıp, ikili iş görüşmeleri yapacaklar ve Pazar günü 477'incisi gerçekleşecek olan Mesir Macunu Festivali çerçevesinde Mesir Saçım Törenine katılacaklar.

Türk-Yunan ticari işbirliğine Manisa TSO’da yeni bir adım atılıyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın daveti üzerine hafta sonu Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro PAPOULIA , Sakız Adası Ticaret Odası Başkanı George Georgoulis ve beraberinde 20 kişiden oluşan işadamı heyeti  Manisa’ya geliyor.

 Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve 2 gün sürecek olan programa katılacak olan Yunanlı işadamları, Manisa iş dünyası ile Manisa TSO’da saat 13.30’da düzenlenecek olan toplantıya katılacak. Toplantının ardından da sektör temsilcilerinin bir araya geleceği ikili görüşmeler gerçekleşecek.

Mesir Saçım Törenine katılacaklar

Manisa’da kalacakları 2 gün boyunca özellikle turizm sektörüne hizmet veren işadamları ile bir araya gelecek olan ve onların işletmelerini ziyaret edecek olan Sakız Adası Ticaret Odası heyeti, Pazar günü 477’inci düzenlenecek olan Mesir Saçım törenine katılacaklar.

    Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, referandumun ardından iş dünyası olarak artık ekonomiye odaklanmanın gerektiğini ifade ettiklerini belirterek, ’16 Nisan’dan sonra  ülkede yaşanan belirsizlik ortamını geride bıraktığımızı düşünüyorum. Referandumda halkımız bir karar verdi. Ve herkesin bu karara saygı duyması gerekiyor. Referandumun ertesi günü şahsım ve iş dünyasının bir çok temsilcisi artık ülkede seçimlerin değil ekonominin konuşulması gerektiğinin altını çizdik.  Ülkemizin kaybedecek bir dakikası bile bulunmuyor. Bunun için bir an önce gündemimiz ekonomi olmalı diyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk etapta komşumuz Sakız Adası Ticaret Odası heyetini Manisa’da ağırlama kararı aldık. Manisa’nın turizm potansiyeli başta olmak üzere, sanayimizi, tarımımızı Sakız Adası’nda gelecek heyetimize anlatacağız. İki komşu ülke arasında yeni bir ticari köprü kuracağız. Manisa iş dünyası temsilcilerini, üyelerimizi ve de özellikle turizm sektöründe hizmet veren üyelerimizi 29 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da odamızda düzenleyeceğimiz toplantıya davet ediyorum’ diye konuştu.

Bakmadan Geçme