Manisa Lisesi Mezunları İkiz Kuleler'de

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Lisesi Mezunları Derneği'nin açılışına katıldı. Güzgülü ve Coşkun dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Lisesi Mezunları Derneği’nin açılışına katıldı. Güzgülü ve Coşkun dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Lisesi Mezunları Derneği, Oda ve Dernekler Binası’nda açıldı. Açılışa, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, eski belediye başkanlarından Zafer Ünal ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Lisesi gibi büyük bir değerin Manisa Lisesi Mezunları Derneği adı altında faaliyet gösterecek olmasının önemine değindiler.

Birçok önemli ismin Manisa Lisesinden mezun olduğunun altını çizen Güzgülü ve Coşkun, Manisa Lisesinin adının yaşatılmasından dolayı da mutlu olduklarını ifade ettiler. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra kokteyl düzenlendi. Açılışa katılan davetliler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme