KULA İLİM YAYMA CEMİYETİ'NDEN VALİ GÜVENÇER'E ZİYARET

Manisa İlim Yayma Cemiyetine bağlı irtibat bürosu olarak faaliyet yürütürken şube çalışmalarını tamamlayan Kula İlim Yayma Cemiyeti yönetimi çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti.

Manisa İlim Yayma Cemiyetine bağlı irtibat bürosu olarak faaliyet yürütürken şube çalışmalarını tamamlayan Kula İlim Yayma Cemiyeti yönetimi çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Kula İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Murat Yanık, yönetim kurulu üyeleri ve Manisa İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ile birlikte Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kula İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Murat Yanık Vali Güvençer’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, “Manisa İlim Yayma Cemiyetine bağlı irtibat bürosu halinde çalışma yapıyorduk. Yaklaşık bir ay önce çalışmalarımızı tamamlayarak şube olduk. Şubemiz ve çalışmalarımız hakkında Sayın Valimizi bilgilendirmek için ziyarete geldik” dedi.

Vali Güvençer de ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmaları hakkında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme