KAYBOLUP GİTMEK İSTEMİYORUM 'DESTEK BEKLİYORUM

MANİSA'nın Turgutlu İlçesinde DÖVÜŞ sporu Muay Thai ve Kick boks dalında spor hayatına devam eden, Turgutlulu Şeyhmus Çelik, 5 yıldır dövüş sanatları ile uğraşıyor ve bir çok kez Turgutluya madalyayla döndü. Maddi imkansızlıklar sebebiyle bu yılki şampiyonalara katılamadı. Sponsor Desteği bulamıyor...

TURGUTLU (HK)  DÖVÜŞ sporu Muay Thai ve Kick boks dalında spor hayatına devam eden, Turgutlulu Şeyhmus Çelik, 5 yıldır dövüş sanatları ile uğraşıyor ve bir çok kez Turgutluya madalyayla döndü. Maddi imkansızlıklar sebebiyle bu yılki şampiyonalara katılamadı. Çelik Sponsor Desteği bulamıyorum bu konuda duyarlı iş adamlarımızdan hayır severlerden destek bekliyorum. Kaybolup gitmek istemiyorum diyerek sıkıntılarını dile getirdi. Kick boks, da Manisa İl Birinciliği, Ege 1.nciliği, iki  tane  Türkiye 3. üncülüğü, Muay Thai’de Manisa İl Birinciliği, Ege 3. üncülüğü, elde ederek  Turgutlu’ya üç Altın, 3 bronz madalya kazandıran Türkiye Şampiyonasında Turgutlu’yu  temsil eden 25 yaşındaki sporcu Şeyhmus Çelik,Türkiye ve  dünya şampiyonu olmak için destek istedi.

Turgutlu'da inşaat işçisi olarak çalışan ve 5 yıldır kick boks ve Muay Thai dövüş sporları ile ilgilenen sporcunun Muay Thai'de ve Kick Boks’da  1.ncisi ve 3'üncüsü olduğu maçlarda Turgutlu’ya Altın ve bronz madalya kazandırdı. Toplamda 20 ye yakın  madalyası bulunan Şeyhmus Çelik, bireysel sporlarla ilgilenenlere yeterince destek verilmediğini söyledi. Çelik, Şampiyonalara katılmak için her defasında kendi cebinden para harcadığını ancak durumunun elverişli olmadığını bu nedenle sponsor bulması ve kendisine destek çıkılması halinde Türkiye, Avrupa ve dünyada önemli başarılara imza atacağını savundu. 

Önümüzde ki şampiyonalar ve maçlara katılmayı düşündüğünü ve bunun için çok sıkı antrenman yaptığını kaydetti.,Çelik, "Ben inşaatta çalışıyorum. Benim gibi zor şartlarda çalışan birçok sporcu arkadaşım var. Benim gibi bireysel spor yapanlara yeterince destek olunmuyor. Bu yılki şampiyonalara maddi yetersizliğinden dolayı katılamadığını ancak, Önümüzde ki sene yapılacak olan kick boks ve Muay Thai şampiyonalarına katılacağını ifade eden. Çelik, bu şampiyonlara katılımların birçoğunu cebimden karşılıyorum. Destek olunması halinde  sadece, Türkiye değil Avrupa şampiyonu hatta dünya şampiyonu dahi olurum. Yeter ki imkan sağlansın" dedi.

ÜLKEMİZDE "BİRÇOK YETENEK KAYBOLUP GİDİYOR"

Ben bunlardan biri olmak istemiyorum. Çok zor şartlar altında mücadele veriyorum. Müsabakalarda giderleri karşılayamadığım için bu yıl ki şampiyonalara katılamadım ve gidemedim. O kadarda harılanmıştım bütün emeklerim bu yıl boşa gitti ve hevesim kırıldı.  Destek verilir ise başaracağıma inanıyorum ve hedeflerim arasında Milli sporcu olmak var. Milli sporcu olup Ülkemi en iyi dereceler ile temsil etmek bayrağımızı her yerde dalgalandırmak istiyorum dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün, işadamlarından spor severlerden bu anlamda destek bekliyorum." dedi. 

Haber: Haşim KARATAŞ

 

Bakmadan Geçme