KADIN GİRİŞİMCİLER, EGE BÖLGE TOPLANTISINDA BULUŞUYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Toplantısı, 22-23 Nisan tarihlerinde Manisa'da gerçekleşecek.  TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Toplantısı, 22-23 Nisan tarihlerinde Manisa’da gerçekleşecek.  TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan toplantıya Ege Bölgesi’nde yer alan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları, üyeleri ve kadın girişimciler katılacak.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonu ile gerçekleşecek olan toplantının sabah bölümünde  Bölge İllerinden gelen İl Kurul İcra Komitesi Başkanları ile istişare toplantısı yapılacak. Toplantının saat 14.00’da başlayacak ikinci bölümünde ise ‘Kadın ve Yaşam’ konulu panel düzenlenecek. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Meltem Onay’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panelde 24.Dönem Milletvekili İlknur Denizli, Ressam Lale Temelkuran ve  Ege Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yeşim Kirazlı konuşmacı olarak katılacak.

Toplantının son bölümünde ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Meltem Onay ve Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. K.İpek Ergür’ün konuşmacı olarak katılacağı ‘Kadınlar ne İster? Erkekler Ne Anlar’ konulu söyleşi gerçekleşecek.

TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, hafta sonu Ege Bölgesi’nde yer alan Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti. Başkan Aksoy, bölgede yer alan kadın girişimcilerin katılımıyla Ege Bölge toplantısına ev sahipliği yapacaklarını belirterek, ‘Ege Bölgesinde yer alan kurul üyelerimiz ile birlikte hafta sonu Manisa Ticaret ve Sanayi Oda’mızın katkılarıyla bir araya geleceğiz. Cumartesi ve Pazar günleri için oldukça zengin bir program hazırlamış bulunmaktayız. Cumartesi saat 10.00’da gerçekleştireceğimiz Bölge toplantısının ardından birbirinden değerli konuklarımızın katılımıyla Kadın ve Yaşam panelimizi, ardından da Kadınlar Ne İster?Erkekler Ne Anlar konulu söyleşimizi gerçekleştireceğiz. Pazar günü de misafirlerimiz ile birlikte Manisa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezeceğiz.  Ben bu etkinliğimize Manisalı Kadın Girişimcilerimizi ve tüm Manisalıları davet ediyorum’ diye konuştu.

Bakmadan Geçme