HİZMETE SUSAYAN MIDIKLI'NIN YÜZÜ MASKİ'YLE GÜLDÜ

HİZMETE SUSAYAN MIDIKLI'NIN YÜZÜ MASKİ'YLE GÜLDÜ

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

HİZMETE SUSAYAN MIDIKLI’NIN YÜZÜ MASKİ’YLE GÜLDÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine sunduğu hizmetlere bir yenisini ekleyerek Mıdıklı Mahallesi’nin 17 bin metrelik içme suyu hattındaki yenileme çalışmalarında da sona geldi.

17 ilçede gerçekleştirdiği altyapı dönüşümleriyle mahalleleri yeni ve sağlıklı hatlara kavuşturan MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesinde yürüttüğü çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. İlçenin Mıdıklı Mahallesi’nde 5 bin 250 metrelik kanalizasyon hattı kurarak sağlıklı altyapıyı temin eden Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, 17 bin 583 metre uzunluğundaki içme suyu hattı yenilemelerinde de sona geldi. Mahalledeki çalışmaları MASKİ Selendi Sorumlusu Uğur Akıncı da yakından takip etti.

 

“Hafife alınmayacak, büyük bir proje”

Mıdıklı Mahalle Muhtarı Ali Şeker, “Köyümüz; coğrafi olarak geniş bir alana sahip olmakla birlikte ormanı ve doğasıyla çok güzel bir köydür. Ama bu güne kadar altyapı ve üstyapı gibi hizmetler konusunda hep geri planda kalmıştı. Ama sağolsunlar Cengiz Başkanımızın fedakar katkılarıyla ve Nurullah Başkanımızın mücadeleleriyle şuan kanalizasyon ve içme suyu hatlarımız değişiyor. Vatandaş bu çalışmaları görüp hizmetleri aldıkça daha mutlu ve huzurlu oluyor. Mıdıklı’nın yaşanabilir bir hal aldığını hep birlikte görüyoruz. Bu zamana kadar hizmete de susadığımız için ayrı bir sevinç duyuyoruz. Zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor tabi. Çalışmalar esnasında yağmur yağdığında doğal olarak çamur oluyor, ama her türlü imkan seferber edilerek yollar düzeltiliyor. Bu proje, öyle hafife alınacak bir proje değil; büyük bir proje. Altyapılarımız komple değişiyor. Arkasından da taş döşemelerimiz ve asfaltımız yapılacak. Hepsi bittiğinde halkımız bu işlerin kıymetini daha da iyi anlayacak. Başkanımız Cengiz Ergün’e, Nurullah Savaş’a, MASKİ Genel Müdürümüze ve personeline canla başla çalışan bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN