HIRSIZLIK ÇETESİ YAKALANDI! 5 GÖZALTI 4 TUTUKLAMA

Manisa ve İzmir'de kapı kilitlerini kırdıktan sonra girdikleri çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 5 kişi polis tarafından yakalandı

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Manisa’nın Yunusmere İlçesi Uncubozköy mahallesinde çok sayıda evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin olay yerinden uzaklaştığı otomobilin plakasını belirledi. Ardından aracı takibe alan polis, geçen pazartesi kaçan otomobilin İzmir İline gittiğini belirledi.


İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ile ortaklaşa çalışma yapan Manisa polisi Yeşildere Caddesi'nde söz konusu otomobili takip edip durduruldu. Otomobilde bulunan M.E. (22), S.S. (25) ve E.Ö. (17) yakalandı. Sorgulanan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, aracı kiralayan Y.S. (28) ile olaylara karıştığı ortaya çıkan H.B. (25) de operasyonla yakalandı. 

Şüphelilerin kapı kilitlerini kırdıktan sonra girdikleri evlerden elektronik ve ziynet eşyalarını çaldıkları anlaşıldı. Operasyon kapsamında Manisa ve İzmir’in farklı noktalarında meydana gelen 12 ayrı hırsızlık olayının aydınlatıldığı bildirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ö. serbest bırakıldı, diğerleri tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN