Manisa

Manisa Haberleri

Rakipler Birbirini Kolluyor (Video)

MHP Büyükşehirler dışındaki 51 il ilçe ve belde belediye başkan adaylarını büyük oranda belirlemiş ve kamuoyuyla paylaşmaktadır.

Başkan Erdoğan, AK Parti'nin MHP'ye jest yapacağı illeri yarın açıklayacak

Son dakika... AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın düzenlenecek toplantıda Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van, Zonguldak belediye başkan adaylarını açıklayacak. Buna göre, toplam 74 ilin adayı belli olmuş olacak.

Sabunu Koydum Leğene...

Murat Yıldırım yazarına ait Sabunu Koydum Leğene başlıklı köşe yazı

Başkan Erdoğan İmzaladı Sigara Paketlerindeki Logolar Kalkıyor

Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, sigara paketlerinin üzerinde markanın logosu olmayacak. Sinema, internet, topluma açık olan sosyal medya ve benzeri ortamlarda tütün ürünlerinin kullanılması yasaklandı.

Kılavuz, Siyasetin Yüz Karası Yahut İp Sirkinin Yeni Cambazı

MHP Mersin Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay KILAVUZ, yazılı bir açıklama yayınladı. Kılavuz, Siyaset; millete hizmet etmenin, milletin çıkarlarını savunmanın, milletin haklarını korumanın bir vasıtasıdır. Bu yönüyle siyaset çok anlamlı ve kutsal bir vazife; sorumluluk ve duruş, ilke ve vizyon, ahlak ve karakter gerektiren çok mühim bir mevkidir.

Manisa’da belirsizlik devam ediyor

Manisa’da Partililerin söz konusu belirsizliğinin adayların açıklanması sonrasında giderileceği ön görülüyor.

Bahçeli, İttifak iyi gidiyor, karşılıklı jestler olabilir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerle ilgili yaptığı son dakika açıklamasında ittifakla ilgili “şu ana kadar ki gelişmeler olumlu ve verimli ittifak iyi gidiyor, karşılıklı jestler olabilir” dedi.

İzmir MHP 'Teşkilatlarımızla Zeybekci için çalışacağız'

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 'Biz, AK Parti’nin adayına pazarlıksız ve şartsız ‘tamam’ dedik. Tüm teşkilatlarımızla Sayın Zeybekci’nin lehine çalışacağız' dedi.

İYİ Parti'nin kurucularından Ali Türkşen Siyaseti Bıraktı

İYİ Parti'nin kurucularından emekli Albay Ali Türkşen, "Politik hayatımın mevcut iktidarı değiştirmeye yetmediğini görüyorum" deyip siyaseti bıraktığını açıkladı.

Çocuklarımız ve Af

Türkiye’deki siyasi liderler, seçilmek üzere yola çıkan adaylar her birinin kucağında bir çocuk,  yüzlerinde en şirin ifadeler, gazetelerde boy boy fotoğraflarını göreceğiz. 

Gezici son anketi açıklandı!

Gezici Araştırma Şirketi’nin sahibi yerel seçim anketi sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’nin Turgutlu Belediye Başkan Adayını açıklıyoruz

MANİSA Turgutlu’da AK Parti’nin adayı'nın kim olduğunu kayıtlara geçsin diye açıklıyoruz.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun koruması AK Parti'den aday adayı oldu

BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın koruması Murat Tekin, Ak Partiden Tercan Belediye başkanlığına aday adayı oldu.

Geçtiğimiz 26 Ekim 2018 Tarihinde bunları söylemiştik

Haberimizin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra söylediklerimizin ve yaptığımız haberlerimizin edindiğimiz kulis bilgilerinin doğruluğunu birkaç gündür ortaya konmaya başlandı. 26 Ekim 2018 tarihinde ‘İYİ Parti ile CHP özellikle Manisa’da bir 'güç birliği' yapacak!...’ başlıklı haberimizin yerinde bir haber olduğu ortaya çıktı.

MHP’de Sancılı bekleyiş sona erdi

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çok şey söylendi çizildi.

Toplam 205 haber.